Oldal frissítése

GIGABYTE B450 AORUS M

4,7 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B450 AORUS M

Alaplap nélkül nincs működő számítógép. Ez az alkatrész biztosítja a processzor, a rendszermemória és a többi periféria, azaz a TV-tuner kártya vagy a hangszórók felé a kapcsolatot.

Milyen tulajdonságai vannak a GIGABYTE B450 AORUS M alaplapnak?

Legfontosabb jellemzője a foglalat, mivel ez határozza meg azt, hogy az alaplap milyen processzor befogadására képes. Ez az alaplap AMD AM4-es foglalatot kapott. Nagyon fontos még a lapkakészlet, mivel kizárólag a GIGABYTE B450 AORUS M alaplap beépített funkciót támogatja. Ez az alaplap AMD B450-es lapkakészletet kapott.

Ügyelj az alaplap méretére, mivel a számítógépház vagy az alaplapház méretét ehhez kell igazítani. Arra kell figyelned, hogy számítógéped háza támogassa az mATX (micro ATX) formátumú alaplapokat. A fenti paraméterek után a RAM következik. A GIGABYTE B450 AORUS M alaplap 4 foglalatába rakhatod a DDR4-es DIMM memóriamodulokat.

A RAM-ot úgynevezett kétcsatornás kombinációban használhatod, ilyenkor a processzor kétszer olyan gyorsan fér hozzá a memóriához.

Az alaplap támogatja a PCI Express kártyákat is. A PCI Express x16 foglalatba teheted a videokártyát. Ezen az alaplapon 2 ilyen foglalatot találsz az 1 darab PCI Express x1 foglalat mellett.

Mit tud a GIGABYTE B450 AORUS M alaplap?

Ehhez az alaplaphoz már nem kell külön hangkártyát vásárolnod, mivel beépített Realtek ALC892 hangkártyával rendelkezik. További funckiók az AMD CrossFireX támogatás és a Mosfet hűtő. Az alaplappal az alábbi csatlakozókat kapod:  DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 3.0 (3.1 Gen 1), USB 3.1 (3.1 Gen 2) és RJ-45 (LAN) vagy USB 2.0 foglalat, USB 3.0 (3.1 Gen 1) foglalat, USB 3.1 (3.1 Gen 2) foglalat, Serial ATA III, TPM, Front Panel Audio csatlakozó és M.2 Socket.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső COM header, LPT header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Aorus
Kód:  AG450m1
Termékszám:  B450 AORUS M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10