Oldal frissítése

GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3

Ha egy kiváló minőségű alaplapot keresel, amelyet kifejezetten PC-játékosoknak terveztek, akkor a GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3 az ideális választás a számodra. Ez az alaplap könnyűszerrel megfelel minden játékos igényének. Teljes mértékben felkészült az Intel legújabb, 8. generációs Intel Coffee Lake processzorok a támogatására. Számos nagysebességű csatlakozóval és bővítőhellyel is rendelkezik minden egyes modern eszköz csatlakoztatásához. A szabadalmaztatott dupla záras elemek biztosítják, hogy a komponensek mindig biztonságosan legyenek az alaplaphoz rögzítve. Az előző generációs USB portokhoz képest nagyobb sebességre képes és természetesen integrált gigabites hálózati kártyal is található rajta. 

A GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3 alaplap legfontosabb jellemzői

  • Modern alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Kifejezetten az Intel 8. generációs Coffee Lake processzoraihoz tervezve
  • Számos nagysebességű USB csatlakozó, köztük USB 3.1 Gen 2
  • RGB FUSION több zónás digitális LED megvilágítás
  • Smart Fan 5 több hőmérséklet érzékelővel
  • Több videókártyát is csatlakoztathatsz AMD CrossFireX 2-Way módban
  • 2× M.2 slot szabványos PCIe NVMe-hez + PCIe NVMe/SATA 

Kiváló hűtés az alaplapon

A Smart Fan 5 biztosítja, hogy gamer számítógéped túlmelegedés nélkül őrizze meg nagy teljesítményét. 6 hőmérséklet érzékelő és 4 hibrid csatlakozó található ventilátorok vagy vízhűtés számára. Beállíthatod azt a hőmérsékleti határt, amelyen a ventilátorok teljesen kikapcsolnak, hogy ne zavarjon a működésük. A fellelhető alkalmazások segítségével könnyedén beállíthatod az összes hűtésért felelős funkciót.  

Egy kis újdonság a számítógéped számára

Az alaplap támogatja az RGB háttérvilágítást, amely magába foglalja az RGB, RGBW vagy RGB/UV fénycsíkokat, amelyek az RGBW vezérlőbe kerülnek. Az RGB Fusion szoftver segítségével könnyedén beállítható a színe. Nem kell többé amiatt aggódnod a kiválasztásnál, hogy vajon kompatibilis lesz-e a LED csíkkal, hiszen az AORUS alaplap támogatja a legtöbb piacon megtalálható 5 V vagy 12 V-os szalagot. Akár 300 különféle világítási típus beállítására is lehetőség nyílik. 

Teljes személyre szabható az elérhető alkalmazások által

Az alaplap sok olyan alkalmazással képes együtt együttműködni, amelyek megkönnyítik a használatát. Vadonatúj BIOS-szal rendelkezik. A GIGABYTE APP Center lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű telepítését és futtatását, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az alaplapodból. A GIGABYTE EasyTune egy egyszerű és könnyen használható felület, amely kezdők és szakértők számára egyaránt lehetővé teszi a rendszerszintű beállítások finomhangolását, az órajelek szabályozását és feszültségek beállítását. A 3D OSD automatikusan érzékeli és megjeleníti a rendszer információkat játék közben. Ezzel a funkcióval könnyedén hozzáférhetsz a jelentéshez az adatokról anélkül, hogy a képernyők között kellene váltogatnod.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel B360

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Aorus
Kód:  AG171g1b
Termékszám:  B360M AORUS Gaming 3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10