Oldal frissítése

GIGABYTE B250-FinTech

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B250-FinTech

Egy kriptovaluta bányászáshoz megfelelő gép építését tervezgeted? Ebben az esetben hadd ajánljuk a figyelmedbe a GIGABYTE B250-FinTech alaplapot, amelyet direkt erre a célra hoztak létre. A B250-FinTechet ATX méretben és B250 chipszettel a LGA1511-kompatibilis Intel processzorokhoz tervezték. A legfontosabb érv, amely az alaplap mellett szól a 12 darab PCI slot, amelyek segítségével grafikus kártyákkal szerelheted fel a gépedet a lehető legjobb teljesítmény érdekében. Ez a speciális BIOS extrakciós üzemmóddal és diagnosztikai alkalmazásokkal kiegészítve maximális kriptopénz bányászati stabilitást biztosít.

A GIGABYTE B250-FinTech alaplap főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás alaplap, amely alkalmas kriptovaluta bányászatra
  • Az Intel 6. és 7. generációs processzorainak támogatása az LGA1511 aljzattal
  • 12 db PCI slottal van ellátva grafikus kártyák csatlakoztatásához
  • Támogatja a DDR4 -et, 2,400 MHz-en
  • 8 csatornás HD audio
  • Adapter három tápegység csatlakoztatásához
  • Speciális BIOS mód a bányászathoz

Professzionális Gigabyte alaplap B250 chipsettel

A Gigabyte B250-FinTech a már említett LGA1511 foglalatot tartalmazza, amely kompatibilis az Intel 6. és 7. generációs processzorokkal. Rendelkezik továbbá 4 foglalattal DDR4 RAM számára, amely akár 2400 GHz-es teljesítményre is képes és 64 GB-ig bővíthető. A merevlemezekhez 6 SATA csatlakozó áll készen a használatra.

Az alaplapon megtalálható a jól bevált ALC887 hangfeldolgozó 7.1 csatornás kimenettel. Ennek köszönhetően élvezheted a legmagasabb hangminőséget és a valósághű térhatást, mind kevesebb igénybevételt jelentő játékok, zenehallgatás vagy filmnézés közben. Élvezd a FullHD képfelbontást, amellyel egyetlen részletről sem maradsz le. Lehetővé teszi a HD képalkotó eszközök csatlakoztatását is a DVI-D és a D-Sub kimeneteken keresztül. 

Gyors átvitel USB 3.1-en keresztül

Az USB 2.0 mellett egy gyorsabb USB 3.1 is megtalálható rajta, hogy ne kelljen örökké várni az adatátvitelnél. A Realtek Gigabit LAN-t a gyors internet-hozzáféréshez használhatod. Ez, a cFosSpeed menedzserrel együttműködve biztosítja neked a hálózati forgalom kezelését az internetkapcsolatod javítása érdekében. 


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1 11×
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Ultra Durable
Kód:  AG155m4m
Termékszám:  GA-B250-FinTech
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20