Oldal frissítése

GIGABYTE B250-D3H

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B250-D3H

Szeretnél összeállítani egy megbízható számítógépes rendszert, amely tökéletesen megfelel az összes követelménynek mind munka, mind játék terén? Akkor egy alapvető építőkőre lesz szükséged egy minőségi alaplap formájában. Mindez megtörténhet a  GIGABYTE B250-D3H esetében. A Micro ATX méretű, B250 lapkakészlettel rendelkező alaplap készen áll a legújabb generációs Intel Kaby Lake processzorok telepítésére, amely megbízható alapot adhat egy nagy teljesítményű és gyors számítógéphez. Az alaplap gyorsaságához nagyban hozzájárul az akár négy új generációs DDR4 rendszermemória csatlakoztathatósága, valamint ultragyors SSD lemezek vagy videokártyák csatlakoztatása 2-Way CrossFire üzemmódban.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaby Lake támogatása
  • Modern M.2 csatlakozó az SSD extra sebességéért akár 32 GB/s-ig
  • Gigabit LAN alkalmazással a hálózati forgalom irányításához
  • USB 3.1 a gyors adatátvitelért a külső tárolóhelyekről
  • Lehetséges videokártya bevonása 2-Way CrossFire üzemmódban
  • Elismert ALC892 audioprocesszor, akár 7.1 csatornás kimenet
  • HD megjelenítő eszközök csatlakoztatása DisplayPortHDMI, DVI-D és D-SUB által

Multimédiás élmény

Több videokártya bevonása nagyszerű megoldás, ha növelni szeretnéd a grafikus teljesítményt igényes játékok játszására. A GIGABYTE B250-D3H alaplap megadja ezt lehetőséget. 2-Way CrossFire üzemmódban két videokártya illeszthető a rendszerbe, így játék során élvezhető a sokkal jobb kép. Az alaplapon található egy elismert ALC892 audioprocesszor akár 7.1 csatornás kimenettel. 

Villámgyors adatátvitel

Mindenki ismeri ezt. Hosszadalmas az operációs rendszer betöltése és az alkalmazások elérése a hagyományos merevlemezről. Mindennek véget vetnek a villámgyors SSD lemezek. Most ezek is csatlakoztathatóak ehhez az alaplaphoz M.2 foglalat segítségével, amely akár 32 Gb/s-os adatátviteli sebességgel büszkélkedhet. Hogy az adatátvitel ne tartson egy örökkévalóságig, USB 2.0 mellett a sokszor gyorsabb USB 3.1. is megtalálható. A filmeket és a játékokat élvezd a legmagasabb szintű képfelbontásban, ahol a legapróbb részlet sem fog hiányozni. Ezt a HD megjelenítő eszközök négy kimenete teszi lehetővé - HDMI, DVI-D, D-SUB és DisplayPort. Biztos örömödre szolgál majd a legjobb minőségű hangzás és a valósághű térhatású hangok.

Gateway az alaplap összes alkalmazásához

A mellékelt szoftver között megtalálható például a Gigabyte App Center, egy felület, amely lehetővé teszi, hogy az  alaplap összes lehetőségét ellenőrizze. A gyors internetkapcsolatot a gigabites LAN Intel szolgálja. Ez együttműködve a cFosSpeed menedzserrel képes kezelni a hálózati forgalmat, hogy javítsa az internetkapcsolatot. 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, RJ-45 (LAN), VGA (D-Sub)
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x4
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG155m4f
Termékszám:  GA-B250M-D3H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05