Oldal frissítése

GIGABYTE B250-D2V

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B250-D2V

Szeretne megbízható számítógépes összeállítást, amely gond nélkül megfelel az összes követelményének mind a munkához, mind a játékhoz? Akkor szüksége van egy alapvető építőkőre egy minőségi alaplap formájában. Mindezt a GIGABYTE B250-D2V lehetővé teszi. Az alaplap mérete Micro ATX B250 lapkakészlettel, ami kész a legújabb generációs Kaby Lake Intel processzorok használatára, amely megbízható alapot nyújt a nagy teljesítményű és gyors számítógéphez. 

Legfontosabb jellemzők

  • Az Intel Kaby Lake preocesszorok támogatása
  • Gigabit LAN alkalmazásokkal a hálózati forgalomirányításhoz
  • USB 3.1 a külső tárolók gyors adatátviteléhez
  • Ellenőrzött ALC887 audio processzor akár 7.1 csatornás kimenettel
  • HD képalkotó eszközök  csatlakozása DVI-D és D-SUB által

Multimédiás élmény

Az alaplap foglalattal van ellátva az új generációs DDR4 operációs rendszerhez 2400 GHz frekvencián, maximális 32 GB-os kapacitással. Az alaplapon talál egy ellenőrzött ALC887 audioprocesszort akár 7.1 csatornás kimenettel. Ennek köszönhetően kitűnő hangminőségben és valósághű térbeli hatásokban lehet része kevésbé igényes játékok játszása, zenehallgatás vagy filmlejátszás közben. Vizuális médiáit a lehető legmagasabb szintű képfelbontásban nézheti, ahol a legapróbb részlet sem kerülheti el a figyelmét. Ez lehetővé teszi HD megjelenítőeszközök csatlakoztatását három DVI-D és D-SUB kimenet segítségével.

Villámgyors adatátvitel

Hogy a külső adattárolókról való adatátvitel ne tűnjön egy örökkévalóságnak, az USB 2.0 mellett sokszor gyorsabb USB 3.1 is rendelkezésre áll. A gyors internetkapcsolatot a Realtek cég gigabites LAN-ja szolgálja. Mindez együttműködve a cFosSpeed-del képes kezelni a hálózati forgalmat, hogy javítsa az internetkapcsolatot. A mellékelt szoftver mellett megtalálható a népszerű Gigabyte App Center, amely egy felület, mely lehetővé teszi az alaplap összes lehetőségének ellenőrzését.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG155m4e
Termékszám:  GA-B250M-D2V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10