Oldal frissítése

GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming WiFi-OP

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming WiFi-OP

Az új Intel Coffee Lake processzorok egyszerűen lekörözik az asztali platformokat. Az Intel prémium Core i7-es processzorának hat magja által nyújtott teljesítményt mindenki lenyűgözőnek találja. Ennek kihasználásához egy olyan alaplapra lesz szükséged, amelyen megtalálható az átdolgozott 1151 foglalat és az Intel Z370 lapkakészlet. Az alaplap előnye, hogy garantáltan támogatja a már említett Intel Coffee Lake processzorokat. Összefoglalva, a Gigabyte Aorus Z370-Ultra Gaming WiFi-OP a legigényesebb felhasználók és a tapasztalt overclockerek számára készült, akik arra törekszenek, hogy számítógépükből a lehető legjobb teljesítményt hozzák ki.

A Gigabyte Aorus Z370-Ultra Gaming WiFi-OP alaplap legfontosabb jellemzői

  • Beépített 32 GB-os Intel Optane memória
  • Az alaplapon az összes modern portot megtalálod, köztük az M.2 vagy az USB 3.1 Gen 2 C csatlakozót
  • Több videokártyát is csatlakoztathatsz hozzá NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban
  • Az Intel Gigabit LAN garantálja, hogy egy csatlakozás-optimalizáló alkalmazással az online játék közben a kapcsolat mindig stabil legyen
  • 802.11ac kétirányú WiFi modul
  • A legfrissebb ALC 1220 audió kodek a játékok csúcsminőségű hangzása érdekében
  • A Smart Fan 5 intelligens ventilátor alkalmazás több hőmérséklet-érzékelővel használható
  • Minőségi kivitelezés, amely ellenáll a korróziónak és a túlfeszültségnek
  • Egyedi és vad megjelenés RGB Fusion világítással

Elképesztő teljesítmény a Coffee Lake processzorral kombinálva

A Gaming sorozat alaplapjai egyetlen célból készültek: azért, hogy első osztályú élményt nyújtsanak még a legnehezebb játékok közben is. Ha a Gigabyte Aorus Z370-Ultra Gaming WiFi-OP alaplapot használod, akkor biztosan nem kell visszafognod magadat. Ha a legnagyobb képátviteli sebesség elérése a célod, és nem akarsz kompromisszumot kötni a képfelbontás terén, akkor multigrafikus formátumot kell használnod. Csatlakoztass egy másik GPU-t NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban, és a végsőkig élvezd ki a játékot. Növeld tovább az alaplap hatalmas teljesítményét, csatlakoztass hozzá legfeljebb 4 DDR4-es RAM-ot akár 4000 MHz maximális OC frekvencián. 

A Gigabyte Aorus Z370-Ultra Gaming WiFi-OP alaplap használatával az adatátvitel villámgyors lesz.

Az adattároláshoz 6 SATA III port áll rendelkezésre. Az alaplapon ezen kívül két M.2 csatlakozót is találsz, ezek ideális megoldást jelentenek az ultra-gyors SSD meghajtók csatlakoztatásához. Az alaplapon megtalálható USB 3.1 portok a korábbi generációkhoz képest kétszer gyorsabb adatátvitelt tesznek lehetővé külső eszközökről, illetve visszafelé kompatibilisek az USB 2.0 és a 3.0 rendszerekkel. Az USB-C csatlakozó óriási adatátviteli sebessége akár 10 Gbps is lehet. Az alaplapon természetesen megtalálod a 32 GB-os Intel Optane memóriát.

Az Ultra Gaming-OP adatlapok kötelező tartozéka az RGB világítás

Az Intel Gigabit LAN a cfosSpeed alkalmazással együtt segíti a hálózati forgalom kezelését, így játék közben javul az internetkapcsolat minősége. Mindezek mellett az alaplapon megtalálod a legújabb Realtek ALC1220 audió kodeket, így a játék eddig nem tapasztalt szintű élményt nyújt. Az alaplap megjelenését saját egyedi stílusodhoz igazíthatod a konfigurálható RGB világítással, amely különösen az átlátszó házakban mutat nagyon jól.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x8
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AGZ370a11a
Termékszám:  Z370 AORUS Ultra Gaming Wifi OP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05