Oldal frissítése

GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular

46 290 Ft
36 450 Ft áfa nélkül

GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular

Nem létezik olyan számítógép vagy munkaállomás, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem célszerű ezt a komponenst alábecsülni. A PC tápellátásán kívül az általános fogyasztást és az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular kapacitása 850 W, így biztos áramellátást szolgáltat a csatlakoztatott komponenseknek. A(z) 850 W kapacitású ATX tápot főleg csúcsteljesítményű gamer számítógépekhez tervezték. A(z) GIGABYTE műhelyében készült táp ventilátorának átmérője 135 mm, ezáltal nagyon sok hőt tud elszállítani. A hálózatból érkező elektromos áram a hátoldali kapcsoló segítségével egy szempillantás alatt felfüggeszthető. Minden tápegység rendelkezik egy tanúsítvánnyal, ami megmutatja, milyen hatékonyan tudja felhasználni a bemeneti áramot. A(z) 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján hatékonysága 90%. Mivel minden egyes kábelköteg leszerelhető, elkerülheted, hogy káosz legyen a számítógépház belsejében.

A(z) GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular 850W tápegység fontosabb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink legismertebb fajtája
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold címke alapján hatékonysága elérheti a 90%
  • A(z) GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular veszélyes hőingadozásairól a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Ezen kívül rendelkezik még 8 db SATA konnektorral is, amely az SSD/HDD meghajtók és a DVD mechanika csatlakoztatására szolgál
  • Védettségi foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 850 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.31
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 6db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Hosszúság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 160 mm (16 cm)
Kód:  GBz008
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  GP-AP850GM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB27