Oldal frissítése

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Minden lelkes játékosok, a legigényesebb felhasználók és tapasztalt tuningolók célja alaplap Gigabyte AORUS AX370 Gaming K7. A játékrendszert a legjobbat érdemli, és ez a semmiből. Premium sorozatú alaplapját kínál AORUS új X370 lapkakészlet, amelyet kizárólag modern AMD processzorok Stamp az.
Oneütt kiváló feldolgozással biztosítják a kiváló teljesítményt, minőséget és stabilitást még a tuningolás. Ahhoz, hogy ezt a terméket a büszke tulajdonosok kérkedni környezetben, felejtsd gyártó lemez egyedileg felruházott ádáz pillantást, ami tudjuk, hogy ez valóban egy prémium szegmens alaplapokkal.

Legfontosabb jellemzők

  • Kifejezetten a legújabb AMD Ryzen számára
  • Modern extra sebességű M.2 SSD csatlakozó max. 32GB/s 
  • 2 x Gigabit LAN hálózati forgalom irányítására alkalmas alkalmazással
  • Innovatív, egy darabból álló, rozsdamentes acél burkolatú PCIe csatlakozó
  • 1 x USB-C + USB 3.1 a külső tárolóba való gyors adatátvitelhez
  • A grafikus kártyák CrossFire és SLI módban is beköthetőek
  • Prémium kategóriás ALC1220 audio chip akár 7.1 csatornás kimenettel
  • Fejlett és intelligens ventilátor monitoring Smart Fan 5
  • Tetszetős RGB Fusion világítás
  • Játékok streamelésére alkalmas ingyenes XSplit Gamecaster szoftver

Stabil teljesítmény kompromisszumok nélkül

A táblák a sorozat létezik egy egyszerű oka van: hogy az Ön számára első osztályú élményt a játék a legigényesebb játék találat. Stamp a processzorok egy nyitott szorzót, így nem okoz gondot, hogy a tábla fel van szerelve egy speciális chip tuning számítógép Turbo B-Clock. Ez biztosítani fogja a képességét, hogy a frekvencia Base Óra (BCLK) tartományban 100 MHz és 300 MHz-en.

Teljes játék és multimédiás élmény

Bevonásával több grafikus kártya egy nagyszerű megoldás, ha növelni szeretné grafikus teljesítmény jelentések játszik igényes játékokat. azt GIGABYTEAORUS AX370 Gaming K7 ad a lehetőséget.Akkor olyan több grafikus kártyát a rendszerbenCrossFire és még SLI, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a játék egy sokkal nagyobb frame rate.Az alaplap is talál prémium ALC1220 audio processzor, a standard Sound Blaster X-Fi MB5 és akár 7.1 csatornás kimenet.

Villámgyors adatátvitel

Mindenki tudja. Hosszadalmas az operációs rendszer betöltése és az alkalmazások elérése a hagyományos merevlemez. És megálltunk villámgyors SSD. Most is csatlakozni ez az alaplap segítségével M.2 slot, amely büszkélkedhet adatátviteli sebesség akár 32 Gb / s. Van is egy szerver interfész kezdetben U.2 csatlakozó a leggyorsabb SSD. Nem évesek adatátvitel a külső tárolók állnak amellett, hogy az USB 2.0, USB 3.1 is még a leggyorsabb szabvány második generáció.Ezek díszített felismerhető piros. 

Tetszetős világítás

Válogatott alaplap rendelkezik a legfejlettebb LED rendszer a piacon.Hála nagyobb személyre szabott lehetőségeket, mint valaha, és kényelmes intuitív felület RGB Fusion alkalmazások adódó teljesen izgatott. Két programozható zóna és hét fényhatások, akkor egyszerűen csípés a képet.

Gateway az összes alkalmazás alaplapok

Között a mellékelt szoftver megtalálható, például aGigabyte App Center, amely egy felület, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összes lehetőséget alaplap. A gyors és stabil internet kapcsolat szolgálja csak két Gigabit LAN fejlett forgalomirányítást. A örvendetes javulás a részletes hőmérsékleti mérések összesen kilenc helyszínen alaplap. Szerint a hőmérséklet akkor felhajtja nyolc csatlakoztatott ventilátorok. Ez értékes tulajdonsága van rejtve néven intelligens ventilátor 5.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG531m
Termékszám:  GA-AX370-Gaming K7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15