Oldal frissítése

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING 5

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AORUS AX370-GAMING 5

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

A Gigabyte AORUS AX370 Gaming 5 a lelkes játékosok, a legigényesebb felhasználók és tapasztalt tuningolók alaplapja. A játékok mindenből a legjobbat követelik meg. Az AORUS X370 új, Premium sorozatú alaplapja a modern AMD Ryzen processzorokhoz lett kifejlesztve.
A magas szintű minőségbiztosítás garancia a nagy teljesítményre, minőségre és stabilitásra még tuningolás mellett is. Ezzel az alaplappal a büszke tulajdonos kivételesen sok elismerést fog begyűjteni, már a kinézete elárulja, hogy egy prémium termékkel van dolgunk.

Főbb jellemzők

  • Kifejezetten a legújabb AMD Rzyen-hez tervezve
  • Modern M.2 csatlakozó, ami lehetővé teszi az SSD 32GB/s átviteli sebességét
  • 2 x Gigabit LAN alkalmazásokkal a hálózati forgalom optimalizálására
  • Innovatív, egy darabból álló, rozsdamentes acél burkolatú PCIe csatlakozó
  • 1 x USB-C + USB 3.1 gyors adatátvitel külső tárolóról/ra
  • Lehetséges CrossFire és SLI kártya módok
  • Prémium ALC1220 audio chip akár 7.1 csatornás kimenettel
  • Fejlett Smart Fan 5 nevű monitoring technológia
  • Divatos RGB Fusion fénytechnika
  • Ingyenes XSplit Gamecaster szoftver játékok streameléséhez

Teljeskörű multimédiás élmény, különösen a játékok terén

Több grafikus kártya bevonása egy nagyszerű megoldás, ha növelni szeretnénk az erőforrásigényes játékok által megkövetelt grafikus teljesítményt. A GIGABYTE AORUS AX370 Gaming-5 támogatja ezt a lehetőséget. Több grafikus kártyát CrossFire vagy akár SLI rendszerben összekötve lehetővé válik a játékok sokkal nagyobb fps-sel történő használata. Az alaplapon helyet kapott egy prémium kategóriájú ALC1220 audio processzor, Sound Blaster X-Fi MB5 támogatással és akár 7.1 csatornás audio kimenettel.

Villámgyors adatátvitel

Kinek ne lenne rá szüksége? Hosszadalmas az operációs rendszer betöltése és az alkalmazások elérése a hagyományos merevlemezekről. Időközben elérkezett a villámgyors SSD-k kora. Akár egy ilyen szupergyors SSD-t is csatlakoztathatunk az alaplap M.2 csatlakozójára, amely max 32 Gb/s adatátviteli sebességgel büszkélkedhet. Helyet kapott egy U.2-es típusú szerver interfész a ma elérhető leggyorsabb SSD-k számára. Az USB 2.0 csatlakozók mellett szintén megtalálható a jelenleg legnagyobb átviteli sebességet lehetővé tevő USB 3.1 is. Ezek pirosra lettek festve a könnyebb azonosítás miatt. 

Divatos fénytechnika

Az alaplap a legfejlettebb LED rendszerrel rendelkezik a piacon. A minden eddiginél jobban személyre szabott lehetőségeknek és az intuitív RGB Fusion felületnek köszönhetően lenyűgöző fényeffektek hozhatók létre. Két programozható terület, továbbá 7 fényhatás áll rendelkezésre, amik pofonegyszerűen személyre szabhatóak.

Az alaplap széleskörű, beépített alkalmazásai

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a Gigabyte App Center, amely felület lehetővé teszi az alaplap funkcióinak ellenőrzését. A gyors és stabil internet kapcsolatért a Gigabit LAN felelős. Az alaplap legújabb funkciója a részletes hőmérséklet mérés az alaplap összesen hét pontján. A mért hőmérséklet értékek alapján nyolc csatlakoztatott ventillátor gondoskodik a hatékony hűtésről. Ez a hasznos funkció a Smart Fan 5 név alatt van elrejtve.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG531k
Termékszám:  GA-AX370-GAMING 5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15