Oldal frissítése

GIGABYTE A320-DS3

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE A320-DS3

 Az AMD A320-DS3 alaplap támogatja az integrált grafikus kártyával rendelkező AMD Ryzen 2000 processzorokat. Ezzel az alaplappal az AMD Ryzen processzorainak minden előnyét élvezheted. A Smart Fan 5 ventilátor technológiának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a számítógép nagy teljesítményéhez tökéletes hűtés is társul. Az alaplap hat hőérzékelőt és négy hibrid csatlakozót tartalmaz a ventilátorok számára. Ez a megoldás rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy még a nagy teljesítményt igénylő játékok használatakor is megfelelő hűtést biztosítson. A hibrid csatlakozók automatikusan érzékelik a hűtőborda típusát, például ventilátort vagy szivattyút, és akár 2A-ig terjedő áramfelvételre is képes. Az Smart Fan 5 szoftver lehetővé teszi, hogy több módot állíts be úgy, hogy a hűtőrendszer a számítógép terhelésének megfelelően működjön. 

 A GIGABYTE A320-DS3 alaplap főbb jellemzői


  • AMD Ryzen 2000 processzorokhoz 
  • EasyTune - lehetővé teszi a rendszerbeállítások finomhangolását 
  • Rendszerinformáció-figyelő - Információk az aktuális rendszer állapotáról 
  • 3D OSD - automatikusan érzékeli és megjeleníti a rendszerinformációkat játék közben 
  • XSplit Gamecaster + Broadcaster 
  • Frissített BIOS 

 Alaplap tele innovációval

Az AMD A320-DS3 alaplap szintén növelte a BIOS interfészt, amely lehetővé teszi a különböző bet-fuss funkciók beállítását a Windows futtatásához. A gigabites LAN Realtek Gbe hálókártya a cFosSpeed hálózati forgalomirányító alkalmazással is kiváló opció - hiszen javítja a hálózati késleltetést és fenntartva az alacsony válaszidőt. Ez a hálókártya kevesebb energiát fogyaszt, mint a hasonló termékek.

Ezenkívül a gyors USB 3.1 Gen 2  lenyűgöző átviteli sebessége akár a 10 Gbps-t is eléri. Az USB 3.1 Gen 1-hez képest kétszer olyan gyors és természetesen kompatibilis az összes meglévő USB eszközzel. A memóriafoglalatok szabadalmaztatott kettős zárral rendelkeznek. 

 Az A320-DS3 nagyobb tartóssággal rendelkezik

 A Gigabyte UltraDurable alaplapok kénmentes ellenállásokkal rendelkezik, így a kénvegyületek nem tudnak behatolni az alaplapba, megelőzve ezzel az általuk kiváltott kémiai változásokat. Ezzel biztosítható, hogy az alaplap ugyanúgy működik a teljes életciklusa alatt. Az A320-DS3 alaplap megnövekedett védelmet nyújt a nedvesség ellen, különösen a nedvességálló üvegszálas anyag használatának köszönhetően. Emellett alacsony RDS-el (on) rendelkező MOSFET-et is használ, így a maradék hő eltávolítása nagyon alacsony energiaveszteséggel jár. 


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD A320

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, Jack, PS/2, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG180d1a
Termékszám:  A320-DS3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05