Oldal frissítése

GIGABYTE 970A-UD3P

4,9 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE 970A-UD3P

A Gigabyte új kiadású alaplapja Ultra Durable 4 technológiával van ellátva, amely nedvesség, elektrostatikus kisülés és áramkiesés elleni védelemmel rendelkezik. A felszereltségéből nem hiányozhat a dual BIOS és a túlmelegedés elleni védelem sem. Maximálisan megbízható modell magasfokú igénybevételre tervezve, legyen szó átlagos felhasználásról, vagy akár játszásról.

AM3+ socket található rajta, amely lehetővé teszi a 32 mm-es nagyteljesítményű AMD FX sorozat Bulldozer architektúrájú processzorainak a beszerelését, ugyanakkor kompatibilis  az AM3-al is a Phenom II és Athlon II processzorok részére. A socket hatékonyabb tápellátást és könnyebb beszerelést tesz lehetővé. Kiváló alaplap egy nagyteljesítményű multimédiás gépezet összerakásához, amelyben akár két videokártyát is elhelyezhetünk az AMD CrossFireX üzemmódban.

Az igényesebb felhasználók minden bizonnyal ki fogják használni a memóriamodulok akár 2000 MHz-es túlütemezésének a lehetőségét is. A Gigabyte On/Off Charge lehetővé teszi az iPhone, iPad és iPod Touch készülékek töltését függetlenül attól, hogy a számítógép be van-e kapcoslva vagy sem. Biztosan megörülünk majd a VIA VT2021 audio kodeknek is, amely egy rendkívül kiváló megoldás a nagyteljesítményű sokcsatornás audio rendszerekhez. Az átviteli technológiája által képes a 108 db jel/zaj arány elérésére is, amivel garantálja a maximális élményt a HD audio hallgatásakor.
 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM3+
Lapkakészlet AMD 970

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő, DUAL BIOS
Hangkártya típusa VIA VT2021
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG530j4
Termékszám:  GA-970A-UD3P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05