Oldal frissítése

ghd Platinum+ Styler fekete

5 1 értékelés
124 190 Ft

ghd Platinum+ Styler fekete

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Pontosan ezt érheted el egy hajvasalóval az ismert GHD gyártótól. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 185 és 185 °C között, ennek hála a hajvasaló mindig a te igényeidnek megfelelően állítható be. Rendkívül gyengéden ápol, ezáltal megadja a hajnak a kívánt formát, erőt és fényt. Bemelegedési ideje 20 s, így gyorsan üzemkész lesz. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulattal érheted el ugyanazt a hatást. Az eredményül kapott frizura pontosan olyan lesz, amilyet szeretnél.

Hajvasaló ghd Platinum+ Styler fekete ...
Hajvasaló ghd Platinum+ Styler fekete ...

A népszerű ghd Platinum+ Styler fekete hajegyenesítő fontosabb tulajdonságai

  • A közismert GHD hajsimító olyan frizurát biztosít, mintha egy fodrász készítette volna el
  • Felmelegedési idő mindössze 20 s
  • A gyors felfűtést nagy teljesítményű fűtőegység garantálja
  • Göndör fürtöket is létrehozhatsz a segítségével
  • Nem hiányzik a készülék működését mutató fényjelzés sem
  • Kényelmes használat a rugalmas kábellel , amelynek hossza 2,7 m

A közismert GHD hajvasaló és megnyerő funkciói

A beépített lebegő vasalólapok lehetővé teszik a hajra gyakorolt nyomás szabályozását, így kellőképpen védik a hajszálat a károsodástól. Csökkentik a hajtöredezés kockázatát is. A nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően a hajvasaló gyorsan használatra kész lesz. Ez a hajvasaló teljesíti a kívánságaidat, és gyorsan átalakul hajsütővé is. Úgy tervezték, hogy lehessen vele könnyedén hajat vasalni, illetve vagány loknikat is csinálni. Azt az információt, hogy a készülék használatban van, fényjelzés mutatja. A népszerű GHD hajvasaló ideális azoknak, akiknek lényeges szempont, hogy kíméljék a hajszálakat, ugyanakkor tökéletes legyen a frizurájuk.

Hajvasaló ghd Platinum+ Styler fekete ...
Hajvasaló ghd Platinum+ Styler fekete ...

Könnyű kezelés és használat

A népszerű GHD hajegyenesítő remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nagy előnye a folyamatos működés. A hajvasaló beépített akkumulátorral működik, ami lényegesen kényelmesebbé teszi a hajformázást. A híres GHD hajegyenesítő kinézete miatt nem kell szégyenkezni. A csodálatos fekete színe gyönyörködteti a szemet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Max. hőmérséklet 185 °C
Min. hőmérséklet 185 °C
Bemelegedési idő 20 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,7 m
Szín Fekete
Kód:  GHDZV265
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HHWG1025

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20