Oldal frissítése

ghd Max Styler

117 290 Ft

ghd Max Styler

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Pontosan ebben segít ez a hajegyenesítő a jó nevű GHD gyártótól. A káprázatos frizura titka a széles hőmérséklet-tartomány 185 és 185 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes kezeléssel érheted el a kívánt formát, fényt és csillogást. Felmelegedési ideje 30 s, így szinte máris meleg lesz. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén siklik a hajon, így nem kell annyit mozdulatot tenned hajformázás közben. Pontosan olyan lesz a frizurád, amilyennek szeretnéd. A lapszélesség: 41,91 mm.

Hajvasaló ghd Max Styler ...
Hajvasaló ghd Max Styler ...

A népszerű ghd Max Styler hajegyenesítő fontosabb előnyei

  • A neves GHD hajegyenesítő leegyszerűsíti a mindennapi frizurakészítést
  • Felmelegedési idő mindössze 30 s
  • A lapok szélessége: 41,91 mm
  • A készülék felmelegedése rendkívül gyors a nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval és a működést jelző fénnyel is felszerelték
  • A rugalmas kábel biztosítja a kényelmes használatot, amelynek hossza 2,7 m

A híres GHD hajvasaló és hasznos funkció

A hozzáadott lebegő lapok módosítják a hajra gyakorolt nyomást, így gondoskodnak a hajszálak védelméről. Ráadásul, még a hajtöredezés miatt sem kell aggódnod. A nagy teljesítményű fűtőegységgel a hajsimító nagyon rövid idő alatt felmelegszik az üzemi hőmérsékletre. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy áramtalanították-e a készüléket, értékelni fogod, hogy a vasaló működését fény jelzi, ill. az automatikus kikapcsolást. A jól ismert GHD hajvasaló ideális azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni gyengéd formázással.

Hajvasaló ghd Max Styler ...
Hajvasaló ghd Max Styler ...

Mivel rendkívül egyszerű a kezelése, használni is könnyű

A neves GHD hajegyenesítő remek választást minden hajtípusra. A hajvasaló hálózati tápellátással büszkélkedhet, így nem kell megszakítani a hajvasalást. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, ami lényegesen kényelmesebbé teszi a hajformázást. A népszerű GHD hajvasaló kinézete miatt nem kell szégyenkezni. A csodálatos fekete szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 41,91 mm
Max. hőmérséklet 185 °C
Min. hőmérséklet 185 °C
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,7 m
Szín Fekete
Kód:  GHDZV997
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HHWG1026

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15