Oldal frissítése

ghd Max

117 290 Ft

ghd Max

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Pontosan ez az, amit egy hajvasalóval elérhetsz a jó nevű GHD gyártótól. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 185 és 185 °C között, amelynek köszönhetően a vasaló a hajat egyedileg, annak állapotának megfelelően ápolhatja. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. Bemelegedési ideje 30 s, így gyorsan felmelegszik. A vasaló kerámia felülete zökkenőmentesen csúszik a hajon, és így csak kevesebb mozdulatra van szükséged a formázáshoz. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted. A lapok szélessége: 41,91 mm.

Hajvasaló ghd Max ...
Hajvasaló ghd Max ...

A népszerű ghd Max hajvasaló leglényegesebb tulajdonságai

  • A közismert GHD hajegyenesítő olyan frizurát biztosít, mintha egy fodrász készítette volna el
  • Felmelegedési idő mindössze 30 s
  • A lapszélesség: 41,91 mm
  • A készülék felmelegedése rendkívül gyors a nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően
  • Nem hiányzik róla a biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció, illetve a működést jelző fény sem
  • A kényelmes használat garantált, hála a rugalmas kábelnek, amelynek hossza 2,7 m

Az ismert GHD hajvasaló elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

A hozzáadott lebegő lapok szabályozzák a hajra gyakorolt nyomást, így hatékonyan védik a hajszálakat a károsodástól. Ugyanakkor nem kell aggódnod, hogy a hajad elkezd töredezni. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajsimító rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod a praktikus fényjelzést, és az automatikus kikapcsolást. Az ismert GHD hajvasaló remek választás azok számára, akiknek lényeges szempont, hogy kíméljék a hajszálakat, ugyanakkor tökéletes legyen a frizurájuk.

Hajvasaló ghd Max ...
Hajvasaló ghd Max ...

Mivel rendkívül egyszerű a kezelése, használni is könnyű

A híres GHD hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. A hajegyenesítő hálózati árammal működik, így nagy előnye a folyamatos működés. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, amivel még kényelmesebben formázhatod a hajad. A híres GHD hajvasaló kinézete abszolút megkapó. A csodálatos fekete színe gyönyörködteti a szemet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 41,91 mm
Max. hőmérséklet 185 °C
Min. hőmérséklet 185 °C
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,7 m
Szín Fekete
Kód:  GHDZV346
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HHWG1008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15