Oldal frissítése

ghd Gold Styler

90 690 Ft

ghd Gold Styler

Szeretnél otthon is szép, fényes és egészséges frizurát csinálni magadnak? Akkor szerezd be ezt a kiváló hajvasalót a jó nevű GHD gyártótól. A káprázatos frizura titka a széles hőmérséklet-tartomány 185 és 185 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül gyengéden ápol, ezáltal megadja a hajnak a kívánt formát, erőt és fényt.

Hajvasaló ghd Gold Styler ...
Hajvasaló ghd Gold Styler ...

A híres ghd Gold Styler hajvasaló fontosabb jellemzői

  • A jól ismert GHD hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrászszalonban szokás
  • Hullámos tincseket is csinálhatsz
  • Az automatikus kikapcsolás funkció, valamint a működést jelző fény sem hiányzik róla
  • A kényelmes használatot garantálja a rugalmas kábel, amelynek hossza 2,7 m
  • Praktikus védőtok is jár hozzá, hogy a tárolás egyszerű legyen

A neves GHD hajsimító és hasznos funkció

Az innovatív, lebegő lapok szabályozzák, hogy mekkora nyomás legyen a tincsen, így megakadályozva a hajszálak károsodását. Ugyanakkor nem kell aggódnod a haj töredezése miatt. Ez a hajvasaló teljesíti a kívánságaidat, és gyorsan átalakul hajsütővé is. Úgy készült, hogy kivasalhasd segítségével a hajadat, ugyanakkor loknikat is készíthess. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy a művelet befejezése után ki lett-e húzva a készülék a konnektorból, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. A jól ismert GHD hajvasaló ideális azok számára, akik tökéletes eredményt szeretnének elérni kíméletes formázással.

Hajvasaló ghd Gold Styler ...
Hajvasaló ghd Gold Styler ...

Mivel rendkívül egyszerű a kezelése, használni is könnyű

A híres GHD hajvasaló nagyszerű megoldás az összes hajtípusra. A hajegyenesítő hálózatról működtethető, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben lemerül. A hajvasaló beépített akkumulátorral működik, amellyel még komfortosabban érheted el az áhított formát. A jól ismert GHD hajvasaló szuperül néz ki. A csodálatos fekete szín mindenkire jó benyomást tesz.

A jól ismert GHD hajvasaló meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A hajvasalón kívül a dobozban megtalálod a következő kiegészítőket: védőtok. Ha éppen nem használod a vasalót, rögzítheted a védőtokkal, amely nemcsak a tárolásra használható ki. Mindig számíthatsz a vasaló kényelmes kezelésére, mivel a kábelhosszúság 2,7 m. Ennek hála elég mozgástered lesz a hajformázáshoz, a kábel nem akadályozza, hogy csodás frizurát készíts.

Hajvasaló ghd Gold Styler ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Max. hőmérséklet 185 °C
Min. hőmérséklet 185 °C

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,7 m
Kiegészítők Védőtok
Szín Fekete
Kód:  GHDZV850
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HHWG1024

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15