Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Genius SP-HF1250B fa színű

4,4 232 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Genius SP-HF1250B fa színű

Kétsávos Genius hangszórók

Élvezd kedvenc zenéid jobb és tisztább minőségben a Genius SP-HF1250B hangszóróval. A páratlan sztereó hangzást az erős mélyhangok teszik teljessé, amelyekről a kiváló minőségű 4 hüvelykes mélynyomó és az 1 hüvelykes magasnyomó gondoskodik. Az MDF-ből készült merev, nem rezonáló szekrény elég erős ahhoz, hogy biztosítsa a szükséges merevséget az alacsony frekvenciák precízebb visszaadására.

Nagyon méltóságteljes végrehajtás

Méltóságteljes megjelenés


kényelmes használat

Kényelmes használat

Szabályozó gombok az előlapon

Emeld a számítógéped vagy iPodod hangzását egy magasabb szintre. 40 W-os összteljesítménye miatt ez a hangrendszer még a tágas szobákat is képes hangokkal megtölteni. Az előlapon egyszerűen beállíthatod a kívánt hangerőt, valamint a mély és magas hangokat. A hangszórókat egy hagyományos 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül csatlakoztathatod a hangforráshoz, de egy audio bemenet (line-in) is rendelkezésedre áll, így a rendszert anélkül is csatlakoztathatod a zenelejátszóhoz, hogy kihúznád a számítógépből.

Kód:  JG034d1
Termékszám:  31731022100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10