Oldal frissítése

Genius SP-920BT - Fekete

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius SP-920BT - Fekete

Lazítsd el magad miközben egy atmoszférikus hangzású légkörben pihenteted elmédet, vagy hallgass meg egy pörgős dalt és hagyd, hogy az intenzív ritmusok feltöltsenek energiával a mindennapi céljaidhoz. Vagy esetleg dobj össze egy kisebb bulit a tóparton vagy tábortűz mellett. Az sem jelent akadályt, ha esetleg csak jobb hangzást szeretnél a laptopod vagy tableted számára filmezéshez. A Genius SP-920BT olyan hangzást nyújt kiváló üzemidő mellett, amely meghazudtolja a méreteit.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű hordozható hangszóró rendkívül kedvező áron
  • Nagyszerű sztereóhangzás extra basszus effektekkel
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-on vagy AUX kábelen keresztül
  • Gombokkal válthat a zeneszámok között, és állíthatja a hangerőt
  • Kéznélküli telefonálás és konferencia-hívások (kihangosító funkció)
  • Akkumulátorral akár 8 órán tartó zenehallgatás
  • Feltölthető USB-n keresztül (2,5 óra tölteni)

Apró és felejthetetlen

Ez a kocka formájú 8 centiméteres hangszóró két erőteljes átalakítót rejt magában, amely tökéletes lefedettséget biztosít a helyiség minden pontjában és irányban. A hangzásvisszaadás erejét támogatja a passzív bordázat, ami növeli a basszus hangok mélységét. Ennek köszönhetően kiváló minőségű basszus előállítására képes kis méretei ellenére. A zene úgy jut el a füledig, hogy közben megérinti a szívedet is. 

Mindig készenálló partner

Energiadús akkumulátor kapacitásával, mindig készenáll arra, hogy akár 8 órán keresztül üzemeljen egyetlen töltés segítségével. Bluetooth-on vagy egy szabványos audio kábelen keresztül (3,5 mm jack) is történhet a zenelejátszás. Még ha telefonon keresztül is hallgatod a zenéket, akkor is egyetlen gombnyomás segítségével átválthatsz kihangosító üzemmódra, amikor bejövő hívásod érkezik. Ezenfelül a hangszórón található gombokkal állítható a hangerő, illetve átugorhatóak a számok.

Kód:  JG014l3a
Termékszám:  31731061100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10