Oldal frissítése

Genius SP-920BT Fehér

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius SP-920BT Fehér

Találd meg a lelki békéd miközben kellemes dallamokra lazítasz, vagy épp ellenkezőleg, hagyd, hogy magával ragadjon egy ütős szám vad ritmusa! Vagy miért nem szervezel egy jó kis bulit a vízparton vagy a tábortűznél? Esetleg inkább filmet néznél a tableteden és  jobb hangzásra vágysz? A Genius SP-920BT méreteit meghazudtoló hangzást kínál.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű hordozható hangszóró rendkívül kedvező áron
  • Nagyszerű sztereó hangzás extra basszussal
  • Lejátszás vezeték nélküli Bluetooth-on vagy AUX kábelen keresztül
  • Gombok a zeneszámok közötti váltáshoz és a hangerő beállításához
  • Kihangosított telefonálás és konferencia-hívás (kihangosító)
  • Saját akkumulátor akár 8 óra üzemidővel
  • Feltöltés USB-n keresztül (2,5 óra)

Kicsi, de erős

A 8 cm-es kocka formájú hangszóró oldalai két hangsugárzót rejtenek, hogy kiváló minőségű hangzása betöltse a teret minden irányban. A hangszóró passzív bordázata fokozza a mély hangokat, így kis mérete ellenére is erőteljes basszust biztosít . A fülbemászó zene  megérinti a szíved is. 

Mindig készen áll 

Bőséges energiaforrással rendelkezik, így akár 8 órán keresztül élvezheted újratöltés nélkül. Zenelejátszás Bluetooth-on vagy szabványos audio kábelen (3,5 mm jack) keresztül. Még ha a telefonról is megy a lejátszás, bejövő hívásnál csak egy gombot kell megnyomni a kihangosításhoz. Ezen túlmenően, a hangszórón számok közötti léptetéshez és a hangerőszabályzáshoz való gombok is megtalálhatóak.

Kód:  JG014l3b
Termékszám:  31731061101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10