Oldal frissítése

Genius NX-7010 WhiteRed Metallic

4,8 9 értékelés
3 290 Ft

Genius NX-7010 WhiteRed Metallic

A Genius a számítógépes kiegészítők terén már temérdek elégedett ügyféllel rendelkezik az egész világon. A touchpadon történő munka a legtöbb ember számára roppantul idegesítő tud lenni, ám ez a probléma könnyedén orvosolható, mégpedig egy minőségi egér beszerzésével. Készültünk számodra egy termékkel, amely tökéletesen megoldja majd minden problémádat. Ez a kicsi és elegáns vezeték nélküli egér a számítógéped vagy laptopod nagyszerű kiegészítője lesz majd, amely nem foglal sok helyet, ráadásul még a zavaró kábelektől is megszabadít. Ötvözi a precíz kidolgozást és a modern designt a funkcionalitással és a tetszetős szinvilágával.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kidolgozás
  • Átkapcsolható 800/1200 dpi felbontás
  • Szimmetrikus kialakítás
  • Kifinomult design
  • BlueEye szenzor
  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Vevőegység tároló
  • Kedvező ár

Szinte bármilyen felületen mindenféle gond nélkül

Ez az egér úgy lett tervezve, hogy még egésznapos használat során is maxmális kényelmet nyújthasson. Lehetsz balkezes vagy épp jobbkezes, a kezedben akkor is úgy fekszik majd, mintha csak ráöntötték volna, hála a szimmetrikus kialakításának. Az egérnek az érzékelőjét sem kell szégyellnie, ugyanis a BlueEye szenzor a maga 1200 dpi-s felbontásával lehengerlő pontosságú érzékelést tesz lehetővé. Használhatod üvegen, poros asztalon, szőnyegen, de még akár a kanapén is. Ez az egér sosem fog csalódást okozni, és a muka mindig 100%-os lesz általa.

A gyártó az egér belsejét még egy vevőegység tárolására való kis rekesszel is ellátta, hogy még véletlenül se tudd elveszíteni azt. Többé már nem lesz gond, hogy még ezt is a fejedben kelljen tartani. Hála a kompakt méreteinek, egy kedvenc és tökéletes útitárs lesz belőle a szolgálati utazásaid alkalmával. Az egér paramétereinek -a felbontást is beleértve- beállítását szolgáló szoftver elérhető a gyártó honlapján.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 1 200 DPI

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Méret & súly

Szélesség 5,7 cm
Magasság 3,7 cm
Mélység 10 cm
Tömeg 79 g

Szín

Szín Piros
Kód:  ME158r22r5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31030114111
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05