Oldal frissítése

Genius NX-7010 WhiteBlue Metallic

4,1 10 értékelés
3 290 Ft

Genius NX-7010 WhiteBlue Metallic

A Genius márka számítógép-alkatrészek területén több millió elégedett ügyfelet szerzett világszerte. A touchpaddel való munkavégzés is sokat számára szükségtelenül időigényes és bosszantó lehet. Viszont ez a probléma könnyen megoldható, ha egy jó minőségű egeret megvásárolsz. Elkészítettünk egy kiváló terméket, amely tökéletesen oldja meg a követelményeket és felel meg elvárásaidnak. A kis és elegáns, vezeték nélküli egér kiváló segítője lesz a laptopodnak vagy a PC-dnek, nem foglal sok helyet, és megszabadulhatsz a bosszantó vezetékektől is. A pontos kivitelezésnek köszönhetően és a modern dizájnak hála és a funkcionalitás és a jól végzett színkombináció az egér előnyeit képezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás
  • Akár 800/1200 dpi felbontásra is átkapcsolható
  • Szimmetrikus végrehajtás
  • Kifinomult dizájn
  • BlueEye érzékelővel
  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Tárhely az adóvevő elhelyezésére
  • Kedvező áron kapható

Szinte bármilyen felületen használható gond nélkül

Az egeret úgy terveztük, hogy maximális kényelmet biztosítson a minden napi használat esetén is. Akár balkezes vagy jobbkezes felhasználó vagy, mindkét kezedbe illik, mint egy kesztyű, köszönhetően szimmetrikus alakjának. Az egér biztosan lenyűgöz a beépített szenzornak köszönhetően. BlueEye optikai érzékelő felbontása akár 1200 dpi is lehet és elképesztő pontossággal képes biztosítani lövéseidet a játék folyamán. Bátran használd sokféle felületen, pl. üvegen, íróasztalon, szőnyegen, vagy a kanapén is, az egér számára semmi sem lehet akadály. Egér sosem okoz csalódást, és mindig 100%-on képes leszel dolgozni vele.

A gyártó az egér belsejébe egy praktikus tároló területet képezett, így az adóvevőt lehetetlen elveszíteni. Így a fölösleges óvatoskodást elfelejtheted. A kompakt méretű készülék a kedvenced lesz és a tökéletes asszisztens üzleti utazások során. Az egér további paramétereinek beállítására egy szoftwerrel rendelkezik, e szerint beállíthatóak és változtathatóak a felbontások, mindezt a gyártó honlapján megtalálhatod.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 1 200 DPI

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Méret & súly

Szélesség 5,7 cm
Magasság 3,7 cm
Mélység 10 cm
Tömeg 79 g

Szín

Szín Kék
Kód:  ME158r22r4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31030114110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05