Oldal frissítése

Genius HS-M260 sárga

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius HS-M260 sárga

Az okostelefonok és tabletek világában a multimédiás szórakozás gyakorlatilag végtelen mennyiségben fogyasztható. Például az általunk nyújtott új, Alza Premium szolgáltatással. Azonban ezek élvezetéhez szüksége lesz egy jó hangzású fülhallgatóra is. A Genius HS-M260 ezen kritérium kielégítésen túl, tökéletesen összehajtható, így azt bárhová Magával viheti.

Ideális mobileszközökhöz

A Genius HS-M260 fülhallgató kiváló zenehallgatáshoz és telefonbeszélgetéseknél is kristálytiszta hangzást biztosít. Kialakításához az úgynevezett "füldugós" kivitelezés lett alkalmazva és a kiváló minőségű hangzás és erős basszusok mögött a 8 mm-es hangszórók állnak. További előnyként megemlítendő a könnyű konstrukció és a hatékony környezeti zajszigetelés, amely rendkívül hasznosnak bizonyul forgalmas utcák illetve irodákban való zenehallgatásnál.
A beépített mikrofon kiváltképp hasznosnak bizonyul Skypoláshoz barátaival, melyet akár több órán át zavartalanul tehet fülfájdalmak nélkül, így mondandóját mindig befejezheti. Az 1,2 méteres kábelen található okos gombok hívásfogadás és zenelejátszója irányítását teszik lehetővé. A csomagban három különböző méretű (S / M / L) füldugót talál.

Kód:  JG214b8h3
Termékszám:  31710194102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10