Oldal frissítése

Genius HS-M04SE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius HS-M04SE

Mi már készen van a készülékek, amelyek vonzzák a kedvező költségek mellett követelményeinek teljes mértékben megfelelő minőségi zenehallgatáshoz. Hála csatlakoztassa egy 3,5 mm-es jack csatlakozó találja annak használata széles körű elektronikus eszközök (mobiltelefon, számítógép, laptop, stb). Fülhallgató a Genius van egy mikrofon, és ideális az Internet kommunikációs és jó hallgatni a kedvenc dalok, vagy élvezi a jó film.

legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű puha bőrből fülpárnákat
  • Állítható acélszalag
  • retro stílusú
  • A válasz gombbal
  • Körsugárzó inline mikrofon
  • Csatlakozás széles körű eszközök segítségével a 3,5 mm-es jack

Órákkal a kényelmes zenehallgatáshoz

A maximális kényelmet, miközben hallgatja a régi állítható acél híd, valamint a kényelmes bőr és jól párnázott fülhallgató. A szerkezet biztosítja a maximális kényelmet, órákon át hallgatta. O snadný příjem hovoru se stará mikrofon s ovládáním na kabelu. Ez körsugárzó és egy frekvencia tartomány 100 Hz és 10 kHz. 

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JG207h1
Termékszám:  31710187100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10