Oldal frissítése

Genius HS-930BT fekete

4,1 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius HS-930BT fekete

Minden okostelefon vagy táblagép is fogyaszt gyakorlatilag korlátlan multimédiás szórakoztató. Például, a mi új szolgáltatás Alza Premium . Mindennek tetejébe azonban szükség van egy fejhallgató és egy jól hangzó hang. Modell Genius HS-930BT feltétlenül figyelmet érdemel, és nagyon igényes felhasználóknak.

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató

Fejhallgató Genius HS-930BT a Tumi 40 mm átalakítók, hogy vigyázni fog a hang és meglehetősen éles hang. Hála a jelenlegi Bluetooth technológiát, akkor élvezni fogja a soha nem látott kényelmet zavaró kábelek. Beépített akkumulátor majd vigyázni akár 15 órás akkumulátor-élettartam. A Bluetooth egy szerves része a berendezés szinte minden okostelefon és a tablet, de PC alkalmazás, inkább darabjait az adaptert az USB .
A beépített mikrofon ideális kommunikációs Skype, például, hanem kényelmesen szolgál bejövő hívást. Minden ellenőrzés része egy fülpárnákkal. Összességében tökéletes befejezés koronázza a minőségi anyagok használata, így lesz fülhallgató tökéletesen illeszkedik.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JG207k6
Termékszám:  31710196100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20