Oldal frissítése

Genius HS-930BT fehér

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius HS-930BT fehér

Korlátlan multimédiás szórakozásban lehet részed minden okostelefonon vagy táblagépen, vagy például az új, Alza Premium szolgáltatásunkkal is. Ehhez azonban mindenképpen szükséged lesz egy kiváló hangzású fülhallgatóra. A Genius HS-930BT egyértelműen érdemes a nagyigényű felhasználók figyelmére.

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató

A Genius HS-930BT fülhallgató teljesítményéről egy 40 mm-es meghajtó gondoskodik, amely páratlan hangzást és csekély torzítást biztosít. A készülék Bluetooth technológiájának köszönhetően eddig nem tapasztalt kényelmet élvezhetsz az idegesítő kábelek jelenléte nélkül. A beépített akkumulátor akár 15 órás üzemidő biztosítására is képes. A Bluetooth manapság szinte már minden okostelefon és táblagép szerves részét képezi, azonban ha mégis USB kábellel szeretnéd használni a fülhallgatót,  megvásárolhatod hozzá az  USB adaptert.
A beépített mikrofon kiválóan alkalmas a Skype kommunikációra, de remekül alkalmas a bejövő hívások fogadására is. Minden vezérlőt egy fülpárnán helyeztek el. Összességében a tökéletes formatervezés koronázza meg a kiváló minőségű felhasznált anyagokat, amelynek révén a fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fejre.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JG207k7
Termékszám:  31710196101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10