Oldal frissítése

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete

4,7 221 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete

Hangzás az egész szobában

Itt a Genius 2.1 gaming szett, amelyet egyetlen nagy teljesítményű játékgép sem hagyhat ki. A 6,5"-es mélysugárzónak köszönhetően nagyszerűen élvezheted a basszust, és készen áll arra, hogy az egész házat betöltse; az igazi csaták, és a zene szerelmesei nem fognak unatkozni, mert a mélysugárzó és a nagy teljesítményű szatelitek és mágneses váltóik hangjelzést adnak dinamikus hang számára. A különálló vezérlőegységet a hangerő szabályozására és hangforrásokra is kiterjesztheti.


Nagyon vonzó design

Rendkívül vonzó design

Futurisztikus szatelitek

Futurisztikus design, amelyek 3"-os kúp alakú átalakítóval készülnek, különleges kialakítással bírnak, hogy valóban egyedi megjelenést biztosítsanak, valamint egy falra szerelhető hátsó hangszóró is rendelkezésre áll.
Az izgalmas mélynyomó a szateliteknek köszönhetően nagyrészt basszushangokat sugároz. A fából készült keretben rejtőző 6,5"-es inverter képes több helyiséget átjárni, és biztosítani a játékok, filmek és dalok dinamikáját, beleértve egy kék LED-es háttérvilágítást is, amely a dal ritmusával együtt villog.


Praktikus vezérlőpult

A hangszórókkal együtt praktikus konzolt is találhatsz az összes olyan főbb vezérlőegységgel, amelyet az asztal bármely pontján bárhol elhelyezhetsz, így kényelmesen megváltoztathatod a hangerőt, a basszust, vagy csatlakoztathatsz fejhallgatót vagy két mikrofont.

Az online játékosok biztosan értékelik a vezérlőpult elején lévő mikrofonbemenet jelenlétét, hogy kapcsolatban maradhassanak csapatukkal. Ha azonban teljesen egyedül szeretnél játszani, csatlakoztasd a fejhallgatót a konzol elejéhez.

A sokféle kikötők

A portok széles választéka


Paraméterek és specifikációk:
Teljesítmény:
Összesen: 45 W RMS
Mélynyomó: 29 W RMS
Szatelitek: 2x 8 watt RMS

Átalakítók:
Szatelit: 3"
Mélynyomó: 6,5"

Frekvencia tartomány:
25 Hz - 20 kHz

Bemenetek:
sztereó RCA
3,5 mm-es elsődleges bemenet
3,5 mm-es AUX bemenet

Kimenetek:
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
3,5 mm-es jack elsődleges mikrofon
3,5 mm-es kiegészítő mikrofon

Méretek:
Mélynyomó: 25,2 × 23,3 × 23,5 cm
Szatelit: 12,5 × 15,5 × 9,1 cm
Erősítő: 5,5 × 17,7 × 15,5 cm

Kód:  JG050g3c
Termékszám:  31731055100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15