Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 fekete

4,6 1 484 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 fekete


Satelity

minőség műholdak

Állítsa a jó hangzás

Szerelés játék második1 hangszóró Genius must-have minden erőteljes játékgépek. A hatalmas része a basszus is élvezhető, köszönhetően a fa mélynyomó a 5,25 "és készülj fel néhány komoly harcok, hogy izgalom az egész házat.
Lekerekített műholdak rendelkező 3 "ferde meghajtók készülnek hatékony, fényes felület és ezáltal valóban egyedülálló hangulatát.


Készülj fel utórengések

Kialakítása határozottan érdekes műholdak mélynyomó, ami valóban nagyvonalú részét csattogó basszus. 5,25 "rejtve egy fa struktúra képes gerjeszti sok egy szobába, és szállít játékok, filmek és dalok a szükséges dinamikát.

Subwoofer

Megszólal az egész terem


Ovládání

Könnyű hozzáférés-szabályozás

Kézi vezérlés

Együtt hangszóró található a csomagban is praktikus konzol az összes főbb ellenőrzéseket, ahol elhelyezheti bárhol az asztalon mindig kéznél - könnyen változik a hangerő, mély szinten, vagy csatlakoztassa a fejhallgatót és a mikrofont.


Kommunikálni és játszani Homes

Rajongók az online szerencsejáték értékelni fogják a mikrofon bemenet az előlapon a konzol, így marad a kapcsolatot a csapat. Azonban, ha azt szeretnénk, hogy játsszon a teljes magány, csak előtte a konzol fejhallgató-csatlakozó.

Výstupy

A kimenetek nyitott


Konektory

Nagyon jó kapcsolatokat lehetőségek

széles körű alkalmazását

Csatlakoztassa a hangszórókat házimozi, játékkonzol vagy média központ. Van, majd a klasszikus 3,5 "jack szánt számítógéphez vagy MP3-lejátszó, valamint RCA csatlakozók.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, RCA - Cinch

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 38 W

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezetékes

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez
Kód:  JG050g3b
Termékszám:  31730980100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15