Oldal frissítése

Genius GX Gaming KMH-200

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius GX Gaming KMH-200

Parádés árért felfegyverkezhet olyan játéktartozékokkal, amelyek megfelelnek a követelményeinek. Megtalálja mindazt, amire szüksége van a különböző stílusokból és műfajokból adódó kiváló játékélmény érdekében. A készlet nem csak szépen illeszkedik bármelyik számítógéphez, de úgy tervezték, hogy a használójának legyen alkalma hozzá felfejlődni, és kiemelkedő eredményeket elérni.Legfontosabb jellemzők

  • Stílusosan hangolt játék szett
  • Időtálló anyag és formatervezés
  • Cseppálló billentyűzet
  • Mindkét kézhez beállítható egér
  • Kényelmes fejhallgató finom és viharos reprodukcióhoz (40 mm)
  • összecsukható mikrofon

A kéz számára

A billentyűzeten a leggyakrabban használt elemek meg van jelölve a könnyebb irányíthatóság és az azonnali orientáció érdekében. Megörvendeztetnek az intenzív használatra is alkalmas, hosszú élettartamú érzékelők. Az optikai érzékelővel ellátott egér megjelenése és ergonomikus kialakítása figyelemre méltó, kényelmes fogást biztosít mindkét kéz számára. 

A fül számára

A fejhallgató hangja 40 mm-s átalakítóból hallható, így meghallhatók azok a hangok is, melyek a távolból figyelmeztetnek az ellenfélre, de remekül szólalnak meg a drámai cselekményhez kapcsolódó zenék és más effektusok is. A fejhallgató értékét tovább emeli a beépített mikrofon, a kellemes PU anyag, és a szellős kialakítás annak érdekében, hogy a fejhallgató kényelmes viselet legyen akár több órán keresztül is. A fejhallgató a számítógéphez hagyományos 3,5 mm jack-en keresztül csatlakoztatható.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Elrendezés

Lokalizáció Cseh, Szlovák
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 46 cm (460 mm)
Magasság 2,8 cm (28 mm)
Kód:  ME308a
Termékszám:  31280230105
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05