Oldal frissítése

Genius GX Gaming HS-G580

3,9 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius GX Gaming HS-G580

Előszeretettel pihen kaland vagy akciós PC játékok közben és szeretné kihozni belőlük a legtöbb élményt? Bemutatjuk Önöknek a Genius vállalat lenyűgöző - GX Gaming HS-G580 játékosok számára kifejlesztett fejhallgatóját, amely nemcsak komfortos viselést, hanem kiváló minőségű zenei és hangteljesítményt nyújt. Erről a nagy, 40 mm-es neodímium mágneses hangszórók, valamint a széles 20 Hz - 20 kHz közötti frekvenciatartomány gondoskodnak.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Speciálisan megtervezett nagy fülpárnák
  • Rendkívül könnyű kivitel (257 g)
  • Rugalmas, széles és állítható fejpánt, amely illeszkedik minden fejmérethez
  • Összecsukható mikrofon, zajcsökkentő technológiával
  • Erőteljes hangzás és maximális kényelem

Tökéletes teljesítmény és kényelem

A fejhallgató integrált mikrofonnal rendelkezik, amelynek köszönhetően egyszerűen tud majd kommunikálni csapattársaival. A kényelemről a rugalmas, széles és állítható fejpánt, valamint a fülpárnák gondoskodnak, amelyeket úgy terveztek, hogy játék közben a legnagyobb komfortban legyen része. A fülpárnák nagy teljesítményű 40 mm-es hangszórókat rejtenek, amelyek tökéletesen adják vissza a hangot, ahogy azt az alkotók megtervezték. Relaxáljon, élvezze a játékot és a zenét.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  ME309a
Termékszám:  31710202100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15