Oldal frissítése

Genius GHP-206 Fekete

3,8 72 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Genius GHP-206 Fekete

A rendkívül kicsi és könnyű fülhallgatóval bárhol lehetséges a zenehallgatás. Egyszerűen húzd ki a zsebedből, és édesítsd meg a sétát, az utazást és az otthoni pihenést, anélkül, hogy bárkit zavarnál. Prémium Neodymium drivereknek köszönhetően kiváló hangminőséget, basszust és akár 20 kHz frekvenciát kapunk.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű, hordozható fülhallgató
  • Erőteljes hang
  • 20 Hz - 20 kHz
  • 3 méretű fülhallgató

Megfelelő illeszkedés

A fülhallgatóhoz három különböző méretű puha szilikon kiegészítő jár, melyek közül kiválaszhatod a megfelelő méretet, amely a legjobban illeszkedik a füledbe. Az Earbuds kiszűri a külső zajokat, a zenét pedig közvetlenül a füledbe szolgáltatja, csökkentve ezáltal a zavaró hangokat.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JG214a2a
Termékszám:  31710192100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10