Oldal frissítése

GENIE Spirál szett spirálozó géphez

4,8 4 értékelés
2 290 Ft

GENIE Spirál szett spirálozó géphez

A GENIE spirál szett mellőzhetetlen  minden spirálozó géppel ellátott irodából, háztartásból. A spirálokat többször is használhatod, elég kiszedned belőle a lapokat, ha már azok aktualitásukat vesztették. A szett 20 darab spirált tartalmaz A4 - es mérethez. Ezáltal A3-as lapokra is fel lehet használni ha azokat szélességben kötöd össze. A szettben fehér, kék, piros és fekete spirál található. A spirált le lehet rövidíteni ollóval, így kisseb méreteke kötésére is ideális. 

A GENIE spirálok legfontosabb jellemzői

  • Többször is használható
  • 20 darabos kiszerelés
  • A4 a A -as formátumokra
  • 25 és 85 lapos anyagok kötésére 
  • Univerzális, más spirálozó gépnél is használhatod
  • fehér, kék, piros és fekete színben

Praktikus spirálkötés

A spirálkötés gyakran alkalmazott kötésforma, mivel különböző mennyiségű lapból álló anyagot is egyszerűen össze tudsz kötni vele. A műanyag spirál a kötés alap eleme. A szett tartalmaz fehér 6mm-es spirált, mellyel 25 lapot tudsz összekötni, kék spirált, mellyel 45 lapot tudsz összekötni. A piros spirál 65 és a fekete pedig 85 lap összekötésére alkalmas. 


Paraméterek

Típus

Típus Fűzőspirál

Gerinc

Gerinc típus Gyűrűs
Formátum A4
Kapacitás 25 lap
Anyag Műanyag
Darabszám 20 db

Szín

Szín Fehér, Fekete, Piros, Kék
Kód:  GNI0012a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11099
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10