Oldal frissítése

GENIE 110AFX

4,5 2 értékelés
97 990 Ft

GENIE 110AFX

Az iratmegsemmisítő minden irodában hasznos lesz. A Genie 110AFX megfelel a P-3/DIN 3 (bizalmas) szabványnak, amely a keresztirányú vágással 4×10 mm-es darabokra aprítja a papírt. Az aprított papír a 23 literes kihúzható tálcába kerül. A gép egyszerre legfeljebb 10 ív 80 g/m2 -es papír feldolgozására képes. A Genie 110AFX két üzemmóddal rendelkezik - kézi és automata. Automata üzemmódban nagyra értékelheted a maximum 100 ív papír számára alkalmas tálcát, amelyet a gép magától adagol. A készülék alján található görgők lehetővé teszik az iratmegsemmisítő könnyű áthelyezését.

A Genie 110AFX iratmegsemmisítő fő jellemzői

  • Kompakt méret, tágas papírkosárral 
  • Keresztirányú vágás
  • A készülék alján található görgőkkel könnyű az áthelyezése
  • Könnyű automata működés
  • Automata üzemmódban legfeljebb 100 ív papír tölthető a tálcába (az iratmegsemmisítő fokozatosan adagolja a papírt)
  • Kézi üzemmódban egyszerre legfeljebb 10 papírlapot vagy egy hitelkártyát aprít fel
  • Az aprítószerkezet kiváló minőségű acélból készült
  • A Genie 110AFX tetején 3 fény jelzi a bekapcsolást, a túlmelegedést, a teli tárolót, az elakadást, a nyitott tárolót és a nyitott fedelet
  • Fordított funkció az elakadás megoldásához
  • A kihúzható tálca kapacitása 23 liter (kb. 230 ív felaprított papír)
  • Az iratmegsemmisítő egyszerre akár 10 ív aprítására képes (80 g/m2)
  • 4×10 mm-es darabokra vágja a papírt, P-3 besorolást biztosít (DIN 3 - bizalmas)

Keresztirányú aprítás két üzemmóddal

A Genie 110AFX iratmegsemmisítő két üzemmóddal rendelkezik:

  • automata - akár 100 ív A4-es papír is betölthető a Genie iratmegsemmisítő tálcába, amelyet a gép magától, egymás után adagol.
  • kézi - az aprítás legfeljebb 10 ív A4-es papír vagy 1 hitelkártya behelyezése után indul; a készülék kikapcsol, ha befejezte a munkát

A Genie 110AFX keresztvágással apró, 4×10 mm-es darabokra aprítja a papírt. Tehát megfelel a P-3/DIN 3 = bizalmas minősítési fokozatnak. A gép tetején 3 fény jelzi a bekapcsolást, a túlmelegedést, a teli tárolót, az elakadást, a nyitott tárolót és a Genie iratmegsemmisítő fedelének nyitott állapotát. Ha nagy mennyiségű papírral túlterhelnéd a gépet, vagy ha a fólia elakad, akkor lehetőség van a fordított vagy a tisztító "clear" funkció aktiválására.

Görgők és nagy kapacitású kihúzható kosár

A Genie 110AFX iratmegsemmisítőt a praktikus műanyag görgőkkel könnyedén mozgathatod otthon vagy az irodában oda, ahol szükséged van rá. Az első kerekek fékkel is rendelkeznek, így a készüléket rögzítheted egy helyben. Az iratmegsemmisítő betekintő nyílással ellátott kihúzható kosárral érkezik, tehát könnyen ellenőrizheted az aprított darabok mennyiségét. A tároló kapacitása 23 liter (kb. 230 A4-es papír).


Paraméterek

Típus

Típus Automata

Biztonság

NBÚ tanúsítvány NSA tanúsítvány nélkül
Vágás típusa Keresztmetszet
Max. papír aprítási méret Max. 320 mm²-es részecskék

Tulajdonságok

Papír anyagsűrűsége a maximális aprításhoz 80 g/m²
Megsemmisíthető anyagok Papír
Tartály mérete 23 l
Iratmegsemmisítő sebessége 3,1 m/perc

Felszereltség

Felszereltség Visszafelé járatás, Kikapcsolás túlmelegedés/túltelítettség esetén, Kivehető kosár, Automatikus indítás/megállítás, Adagoló (automatikus)

Méret & súly

Szélesség 34,5 cm
Magasság 55,6 cm
Mélység 24 cm
Tömeg 10 300 g
Kód:  GNI0002p
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12573
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05