Oldal frissítése

Gemini MM1

5 2 értékelés
22 490 Ft

Gemini MM1

Ha kis méretű keverőpultot keresel, a Gemini MM1 tökéletes választás lehet. Tömör fémház foglalata van. A Gemini MM1 rendelkezik minden funkcióval a lejátszáshoz, keveréshez és a routererhez.  A funkciók közé tartozik a csatornaerősítés, a 2 sávos equalizer, a kétcsatornás sztereó bemenet és kimenet (fő és felvétel). Továbbá Cinch csatlakozókkal id  felszerelt, valamint egy kiváló minőségű crossfaderrel a két csatorna keveréséhez. A mikrofon és a külön hangerőszabályzóval ellátott fejhallgató egy 6,3 mm-es jack csatlakozón keresztül csatlakoztatható. A fő kimenet hangereje potenciométerrel szabályozható. 

    

A Gemini MM1 keverőpult főbb jellemzői

  • A Gemini MM1 keverőpult minimalista kialakítása lenyűgöző
  • Masszív fém borítással védett
  • A Gemini MM1 rendelkezik az összes funkcióval a lejátszáshoz, keveréshez és az audio routerhez
  • Találsz rajta csatorna erősítést, 2 sávos equalizert, kétcsatornás sztereó bemenetet és kimenetet, crossfadert, 6,3 mm-es jack csatlakozókat és potenciométert

Paraméterek

Típus

Típus Analóg
Effektek Effektek nélkül

Csatorna tulajdonságai

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Feszültség potenciométerek

Bemenetek

6,3 mm jack 1 ×
RCA 4 ×

Kimenetek

6,3 mm jack 1 ×
RCA 4 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  GEMId03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MM1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20