Oldal frissítése

Gemini MDJ-900

5 1 értékelés
153 790 Ft

Gemini MDJ-900

Ha intuitív DJ-vezérlőt szeretnél, próbáld ki a Gemini MDJ-900-at. Kezdő DJ-k és profik számára egyaránt alkalmas. Büszke könnyű mobilitására és intuitív vezérlésére. Nincs szükség hosszú technikai tanulmányra. A Gemini MDJ-900 nagyméretű 4,3"-os kijelzővel és 8"-os Jog Plate-rel rendelkezik, amely Slip, Reverse Play, Vinyl és Stutter Cue üzemmódban működik. A vezérlő nem igényel további külső szoftvert. A Gemini V-Case Library Management szoftverrel kezelheti zenei könyvtárait. A Gemini MDJ-900 DJ-vezérlőt 24 bites/192 kHz-es hangkártyaként is használhatod a számítógépről történő audio lejátszáshoz.

A Gemini MDJ-900 DJ-vezérlő legfontosabb jellemzői CD-meghajtóval

  • A Gemini MDJ-900 DJ-vezérlő az egyik legintuitívabb eszköz
  • Egyszerűen magával viheted bárhová
  • Egy 4,3"-os kijelzővel és egy 8"-os Jog platterrel rendelkezik
  • A Gemini MDJ-900 DJ Controller működtetéséhez nincs szükség külső szoftverre
  • Négy Cue gomb
  • Csatlakoztatható számítógéphez a tárolt zene lejátszásához
  • Az SPDIF digitális hangkimenet és az Ethernet csatlakozó is megtalálható
  • Link és szinkronizálás üzemmód is elérhető

A Gemini MDJ-900 DJ-vezérlő gazdag szolgáltatásai

A Gemini MDJ-900 DJ-vezérlő négy Cue-gombbal segíti a loopokkal való munkát. Természetesen vannak a szokásos kezelőszervek a sávválasztáshoz, a lejátszáshoz, egy Pitch csúszka vagy egy USB-A port a WAV, MP3, AAC és AIFF formátumok külső tárolóról történő lejátszásához. A fő kimenet és a számítógéphez való csatlakoztatáshoz szükséges USB-B csatlakozó egyaránt a hátlapon található. Van egy SPDIF digitálishangkimenet és egy Ethernet-csatlakozó is. A Link és Sync üzemmódok segítségével akár 4 különböző egységet is összekapcsolhatsz, mindegyiknél tempó BPM szinkronizálással, így valós időben készíthetsz komplex mixeket és megoszthatod a zenei fájlkönyvtárakat is.

Fő kimenet:
2× Cinch

Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység Nem

Csatlakozás

Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó Nincs
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  GEMIc07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MDJ-900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20