Oldal frissítése

Gemini GMX

3,0 2 értékelés
135 790 Ft

Gemini GMX

A professzionális DJ-k számára egy teljesen felszerelt rendszert kínálunk kompakt kivitelben: a Gemini GMX DJ-kontrollert. Két lejátszóval és keverőpulttal van felszerelve.  MP3, WAV és AAC fájlok lejátszása közvetlenül a csatlakoztatott USB-tárolóról lehetséges. MIDI módban a számítógépen lévő DJ szoftverhez is csatlakoztatható. A Gemini GMX DJ-kontrollerrel minden olyan professzionális funkció rendelkezésedre áll, amire egy nagyszerű DJ-nek szüksége van. A Plug & Play funkciónak köszönhetően könnyen mozgatható és bárhová csatlakoztatható. Csak csatlakoztasd és már használhatod is. Az előlapon található egy 1,4"-os Jack mikrofonbemenet a hangerőszabályozáshoz és egy 1,4"-os Jack fejhallgató kimenet. A Virtual DJ szoftver LE verziójával rendelkezik. A hátlapon található egy szimmetrikus és egy nem szimmetrikus fő kimenet a Booth meghallgatásához, egy USB-A port a zeneszámok lejátszásához és egy USB-B port a számítógéphez való csatlakozáshoz.

   

A Gemini GMX DJ-kontroller legfontosabb jellemzői

  • A Gemini GMX DJ-kontroller két lejátszóval és egy keverőpulttal rendelkezik
  • Fájlok lejátszása USB-ről és számítógépről
  • A kompakt méret és a Plug&Play megkönnyíti a szállítást
  • Fejhallgató, hangerőszabályzó és kihangosító USB-A és USB-B csatlakozókkal rendelkezik
  • Virtual DJ szoftver LE verziójával rendelkezik
  • A Gemini GMX DJ komtroller Windows és iOS operációs rendszerekkel is kommunikál
   

Gemini GMX professzionális DJ konroller berendezés

A Gemini GMX DJ-kontroller 24 bites audiointerfésszel rendelkezik, amely kompatibilis az USB 2.0 és a Windows és Mac operációs rendszerekkel. Így professzionális hangkártyaként is használhatod számítógéped hangjának reprodukálásához. A mechanikus jog tárcsák Scratch, Search és Reverse üzemmódban is működnek. A Master szekcióMaster, Booth és Cue kimeneti szint szabályozókkal és egy CUE MIX potenciométerrel van felszerelve.

   

A Gemini GMX DJ-kontroller két USB-lejátszóval rendelkezik

Mindegyik lejátszó nyolc nagy Pad gombbal, egy Loop szekcióval, automatikus és manuális loop vezérléssel, Pitch faderrel és egyéb funkciókkal rendelkezik. Kifejezetten hasznosnak találod majd a nagy kontrasztú kijelzőket, amelyeken további beállítási lehetőségek állnak rendelkezésedre. Mindkét keverőcsatornán szabályozhatod aGain-t, a 3 sávos EQ-t és a kettős szűrőt (HPF/LPF).

Méretek: 
514 × 40 × 278 cm

Tömeg: 
2,47 kg


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység Nem

Csatlakozás

Mikrofon bemenet 6,3 mm jack
Vonalkimenet RCA, XLR
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  GEMIc15
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GMX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15