Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Gembird Sűrített levegő spray - 600 ml

4,7 406 értékelés

Gembird Sűrített levegő spray - 600 ml

A Gembird sűrített levegő sprayt úgy tervezték, hogy könnyedén eltávolítható legyen vele a por és a piszok a nehezen hozzáférhető helyekről. Győződjön meg róla, hogy használati tárgyai vagy elektronikai eszközei mennyire porosak! A légáram visszaállításával megakadályozható a túlmelegedés. A termék 600 ml sűrített levegőt tartalmaz, amely tökéletesen elég hosszú és intenzív felhasználásra is.

További információk:
Tartalma:
100% DME

Nyomás:
Akár 5 KN

Nettó űrtartalom:
600 ml / 20 oz

Méret:
65 x 290 mm

Nettó tömeg:
0,47 kg

Kód:  UF545d
Termékszám:  CK-CAD4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05