Oldal frissítése

Gembird Rome fehér

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gembird Rome fehér

A Gembird Rome fehér színű luxus fejhallgató egyszerű, mégis elegáns formája megfelelő kényelmet biztosít zenehallgatás közben. Mindezt az állítható fejpánt és a jó minőségű párnák biztosítják. Így hosszabb ideig élvezheti kedvenc zenéit anélkül, hogy az eszköz kellemetlenül nyomná a fülét.
A kompakt, összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy a fejhallgató mindenütt Önnél lehessen, mert gond nélkül elfér bármilyen táskában. Egyszerűen csak hajtsa össze, amikor nem használja. A 3,5 mm-es jack dugóval mobil telefonok, tabletek, vagy zenelejátszók ideális kiegészítője.
Használja ki az 1997-ben Hollandiában alakult Gembrid cég ajánlatát, amely megalakulása óta számos felhasználó számára gyártja minőségi és megfizethető termékeinek széles skáláját. A kezdetektől fogva a cég fő filozófiáját az elfogadható árú, időtálló, minőségi termék létrehozása jelenti.

Jellemzők:

  • Fehér szín
  • Sztereó fejhallgató
  • Összecsukható
  • Puha és kényelmes párnázat
  • Kényelmes, állítható fejpánt
  • 3,5 mm-es jack dugó

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JP141i
Termékszám:  MHP-FCO-GW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15