Oldal frissítése

Gembird Roma Fekete

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gembird Roma Fekete

Gembird Rome fejhallgató fényűző fekete kivitelben egyszerű, mégis elegáns designnal nyújt a felhasználónak megfelelő kényelmet zenehallgatás közben. Mindezt jó minőségű fülpárnákkal és állítható fejpánttal érték el. Így hosszabban hallgathatod kedvenc zenéidet korlátozás és kellemetlen nyomás nélkül a fülön.
A kompakt és összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy a fülhallgató mindenhol veled legyen, különösebb probléma nélkül hordozható bármilyen táskában. Egyszerűen hajtsd össze, amikor nem használod. A 3,5 mm-es jack csatlakozó révén ideális kiegészítője a mobiltelefonodnak, tabletednek vagy a zenelejátszódnak.

Használd ki a Gembird ajánlatát, amely 1997-ben Hollandiában alakult, és azóta sok felhasználóban a sokak számára elérhető minőség és megfizethetőség jelképe. A fő filozófia és ötlet a vállalat mögött már a kezdetektől az volt, hogy minőségi terméket kínáljanak az embereknek elfogadható áron, időtálló designnal.

Jellemzők:

  • Fekete szín
  • Sztereó fejhallgató
  • Összecsukható
  • Puha és kényelmes párnázat
  • Kényelmes, állítható fejpánt
  • 3,5 mm-es sztereó jack

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP141h
Termékszám:  MHP-FCO-GBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05