Oldal frissítése

Gembird Oslo fekete

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gembird Oslo fekete

Gembird Oslo luxus fekete kivitelben, mint a vezeték nélküli sztereó fejhallgató kényelmes zenehallgatás és telefonálás. Beépített mikrofon lehetővé teszi a könnyebb telefonhívások és játszani a kedvenc játékok. Műbőr fülpárnák kényelmes viselet, és együtt állítható fejpánt a kényelmet még a hosszabb kopás. Meg lehet venni egyetlen feltöltéssel nagyon tiszteletreméltó 10 óra. Készenléti állapotban, akkor az élet 250 óra hosszú.
Közvetlenül náušníkách elérhető multimédiás vezérlők, beleértve az erősítés / némítás a hangerőt. Fejhallgató lehet használni bármilyen eszközzel kompatibilis Bluetooth. Most már nem csak mozog közel van a számítógéphez, fejhallgató elérni egy nagy 10 méter. Tehát, ha elmerülhet kedvenc dallamait, élvezni fogod teljesen megtelt. A csomag tartalmaz egy USB kábel a töltéshez 1 m hosszú.

legfontosabb jellemzői

  • Akár 250 órányi készenléti idő és 10 órás hallgatási
  • Automatikusan elnémítja a zenét a bejövő hívások
  • Többfunkciós gomb, hangerőszabályzó és alacsony energiaszint kijelzése
  • Is fel lehet használni, mint a rendszeres fejhallgató (tartozék 3,5 mm audio kábel)
  • Kényelmes fülpárna és fejpánt állítható
  • Hatótávolság 10 m
  • luxus design
  • Advanced DSP zajcsökkentés
Kód:  JP141g6
Termékszám:  BHP-OSL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20