Oldal frissítése

Gembird Maker 4S ABS/PLA-hoz

Kiegészítők a termékhez

Gembird Maker 4S ABS/PLA-hoz

Az összetett 3D nyomatokat játszi könnyedséggel készíti el ez a GEMBIRD Maker 4S készülék. Dupla rendszerrel rendelkezik, így egyszerre két különböző színű szálat is használhatsz. Folyamatos manuális változtatások nélkül gyorsan készítheted el az aprólékosabb terveket, még nagyobb mennyiség esetén is. Igény esetén használhatsz hozzá ABS, PLA, PVA és PEVA nyomtatószálakat.

A Gembird Maker 4S 3D nyomtató legfontosabb jellemzői

  • 3D nyomtatás dupla nyomtatószállal
  • Stabil acélszerkezet
  • Teljesen zárt nyomtató kamra
  • A kijelző egyszerűen kezelhető számítógép nélkül
  • Fűtött nyomtató platform

Megbízhatóan érsz el a célhoz

A nyomtató erős acélszerkezettel és teljesen zárt nyomtató kamrával rendelkezik, ezért nem veszélyes, még ha magas hőmérsékleten is dolgozol. Az átlátszó ablakok segítségével egyszerűen ellenőrizheted, hogy minden az elképzeléseid alapján történik-e. A pontosságra és hosszú élettartamra garanciát jelentenek a lineáris csapágyak. A nagy ellenálló képességű szilikon üvegből készült fűtött nyomtató kamra hozzájárul a nyomtatott darabok simaságához.

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Méret

Magasság 466 mm
Mélység 382 mm
Szélesség 320 mm
Tömeg 20 kg

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete
Kód:  DF529b
Termékszám:  3DP-D4S-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05