Oldal frissítése

Gembird Flashforge Finder PLA

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Gembird Flashforge Finder PLA

Kedvező árú nyomtató egyszerű kezeléssel és nagyfokú pontossággal. A Gembird nyomtató vonzó, szép designnal bír és FDM objektív modell technológiát vezetett be, amelyet rétegenként melegíti a hőre lágyuló műanyagot. Még a bonyolult objektumokat is sima felületűvé alakítja. Ennek ellenére nagyon csendesen működik (50 dB), így nem zavar más feladatok végzése közben.

Legfontosabb jellemzői

  • 3D-s nyomtató otthoni és oktatási célokra
  • Nyomtatási előnézet funkció (GX formátum)
  • Könnyen eltávolítható nyomtatott tárgyak
  • Intelligens tartószerkezetek
  • Tiszta 3.5 " érintőképernyő
  • Csendes működés (50 dB vagy kevesebb)
  • Könnyen kezelhető szoftver

Bárki könnyen használja

A könnyű 3D nyomtatás számos ötletes megoldást és tulajdonságot eredményez. Az innovatív mobil lemez megkönnyíti a nyomtatott tárgyak és az intelligens tartószerkezetek eltávolítását és a részletes nyomtatást. A 3,5 "-os érintőképernyő intuitív kezelhetőséget eredményez, így egyetlen nyomással bármilyen funkció bekapcsolható. A nyomtatáshoz rendelkezésre áll a 4 GB belső memória, az USB flash meghajtó, vagy a vezeték nélküli WiFi kapcsolat.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Méret

Magasság 385 mm
Mélység 338 mm
Szélesség 480 mm
Tömeg 18 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Piros
Kód:  DF530
Termékszám:  FF-3DP-1NF-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05