Oldal frissítése

Gembird Cableexpert HDMI 2.0 bővítőelem 3m

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gembird Cableexpert HDMI 2.0 bővítőelem 3m

Cablexpert árnyékolt HDMI-kábel videó és hangátvitelhez. A 3 méteres kábel lehetővé teszi, hogy egy pár HDMI kábelt csatlakoztasson, így hosszabb távra csatlakoztathatja az eszközt. Ez a férfi-női (férfi-nő) forma.

Főbb jellemzők

  • nagysebességű HDMI
  • 3D kép támogatás
  • támogatja az Ultra HD felbontást
  • ethernet csatorna
  • aranyozott csatlakozók

A kábel megfelel a HDMI 1.4-nek, amely lehetővé teszi az Ultra HD kép (4096 × 2160, 60 Hz) továbbítását. Az adatátvitel elérheti a legfeljebb 18 Gb / s sebességet. Ezenkívül támogatja az adatátvitelt 100Mbps-es Ethernet-csatorna, kétirányú HARC és 3D képátvitel segítségével. A jel minőségét aranyozott csatlakozók biztosítják. A kábel kétirányú kommunikációra is alkalmas két "intelligens" eszköz között.

Típus: kiterjesztés (férfi-nő)

Kód:  MK206d71
Termékszám:  CC-HDMI4X-10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20