Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GECKO MC-BL

28 890 Ft

GECKO MC-BL

A kalimba hagyományos, Afrikából származó ütőhangszer. Ahhoz, hogy játszani tudj rajta, nincs szükség további kiegészítőkre. Elegendőek a hüvelykujjaid, amelyek a fém nyelveket pengetik. Valójában egy hüvelykzongoráról vagy mbiráról, esetleg lamellofonról van szól. A GECKO MC-BL kalimba tizenhét fém lamella hangjával örvendeztet meg Téged és a hallgatóidat. A felhasznált Koa lemez hangrendszerrel biztosítja, hogy a hang tökéletesen szóljon – tisztán és világosan. Tedd különlegessé a munkádat és fellépésedet e melodikus hangszer egyedi hangzásával, akár a kísérő, akár a szóló játékban. A GECKO MC-BL kalimba C-dúr skálán van beállítva. A csomagtartalmaz egyhangolókalapácsot, egy védőtokot és egy füzetet, amely az első dallamok lejátszására vonatkozó utasításokat tartalmazza.

A GECKO MC-BL ütőhangszer főbb jellemzői - kalimba

  • Hagyományos, Afrikából származó ütőhangszer
  • Hüvelykzongorának, mbirának vagy lamellofonnak is hívják
  • A GECKO MC-BL kalimba tizenhét fém nyelvvel rendelkezik
  • A terelőlemezzel ellátott Koa táblának köszönhetően a hang tiszta és világos
  • Kísérő- és szólójátékra is alkalmas
  • A GECKO MC-BL ütős hangszer - a kalimba C-dúr skálán van beállítva

Hangolás:
C-dúr

Méretek:
30 × 130 × 185 mm

A csomag tartalma:
GECKO MC-BL kalimba 
hangolókalapács
prospektus dalokkal
törlőkendő
matricák a lamllák jelölésére
védőtok
használati utasítás


Paraméterek

Típus

Típus Kalimba
Kód:  GCK003u
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN214689

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15