Oldal frissítése

Gastroback 41397

Kiegészítők a termékhez

Gastroback 41397

Kézi szeletelő GASTROBACK 41397 egy nagyszerű eszköz a könnyű és gyors vágás mindkét Kolbász, hanem kolbász, gombócok és egyéb élelmiszerek. Akkor tudja használni, különösen, hogy készítse el kedvenc étel Currywurst.Kiemelkedik a robusztus rozsdamentes acél kivitel és egyszerű kezelhetőség, ahol csak az egyik húzza a kézi vezérlés kar vágja a kolbász a 11 szelet szélessége 17 mm. A darab esik közvetlenül a csészét, a tálca vagy tányér elhelyezni az alaplemez vágó, és így azonnal készen áll a szolgálatot.

Legfontosabb jellemzők

  • Oneszerű és gyors szeletelés virsli vagy kolbász 11 szelet
  • A robusztus rozsdamentes acél kivitel
  • Kézi működtetésű
  • 10 éles kés rozsdamentes acélból
  • Csúszásgátló tapadókorong a nagyobb stabilitás érdekében
  • egyszerű kezelhetőség

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból

A készülék fel van szerelve 10 éles kés rozsdamentes acélból készült, és egy munkaszélesség 205 mm. A nagyobb biztonság és stabilitás van felszerelve csúszásmentes tapadókorongok. Köszönhetően kisebb méretű nem fog a konyhában szinte semmi helyet. A termelés használt magas minőségű rozsdamentes acélból készült. Vedd meg ezt a különleges konyhai és vágás étel lesz a szél.
Műszaki adatok:
anyaga:
Rozsdamentes acél penge és rozsdamentes acél
méretek:
214 × 155 × 205 mm
Munkaszélesség:
205 mm
súly:
3 kg

Kód:  GASKR001
Termékszám:  41397

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05