Oldal frissítése

Gastroback 40110

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gastroback 40110

Ha érzékeny a jól előkészített koktélok és egyéb italok, akkor lehet, hogy hiányzik otthon Gastro Profi rúdmixer. Ez az eszköz ben szabadalmaztatta 1946, és azóta volt lehetősége, hogy egyértelműen bizonyítani, hogy ez egy első osztályú árut. A masszív, fém króm test régóta kutatás minőségének megerősítését. Készítsünk ez is lehet forró italok, mert a tartály hőálló.

Legfontosabb jellemzők

  • Készítsünk a szakmai koktélok
  • Lehet zúzott jég
  • Boroszilikát tartály hőálló
  • Nagy teljesítményű folyamat még nehezebb élelmiszerek
  • Fém váz garantálja a legmagasabb minőséget

professzionális eszköz

A sokoldalú rúdmixer akkor mindig készíteni csak a legjobb. Alkalmas különböző koktélokat, turmixokat, vagy ezekhez hasonló italok, meleg és hideg kezelés. Boroszilikát üveg tartály alakja egy lóhere ez hőálló. Mixer biztonságosan megbirkózzon igényes anyagok, hiszen eléri a 22.000 fordulat percenként. Akkor összetörni még a jég. Erőteljes, hosszú élettartamú motor a két sebességgel, így mindig kiválasztani a megfelelőt szerint a tényleges szükségleteket.

méretek:
188 × 183 × 386 mm

súly:
4,3 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Jégtörésre
Kód:  GASSM001
Termékszám:  40110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05