Oldal frissítése

GARNIER Fructis Papaya Hair Food 390 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 160 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 030 Ft/db

GARNIER Fructis Papaya Hair Food 390 ml

GARNIER Fructis

Ints búcsút a sérült és száraz hajnak egyszer s mindenkorra a GARNIER Fructis Papaya Hair Food hajmaszkkal. A papayaval és növényi olajokkal dúsított Garnier Hair Food hajmaszk hatékony és gyengéd ápolást nyújt a sérült hajnak, visszaállítja az eredeti vitalitását. A GARNIER Fructis Papaya hajmaszk 98%-ban természetes összetevőkből készült és teljesen mentes a parabénektől, szilikontól és mesterséges színezékektől. A HairFood hajmaszk a papaya erejével biztosítja az elveszett puhaságot és lágyságot.



Univerzális felhasználás

  1. Kondicionáló: Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a nedves hajadra szappanozás után a haj teljes hosszára, majd öblítsd ki a hajból.
  2. Hajmaszk: Amennyiben a hajadnak jelentősebb ápolásra van szüksége, úgy vidd fel a maszkot a haj teljes hosszára, hagyd 3 percig hatni, majd öblítsd ki a hajadból.
  3. Öblítést nem igénylő kezelés: Az öblítést nem igénylő ápoláshoz vigyél fel egy kis mennyiséget a nedves hajvégekre és hagyd hatni.

Intenzív hidratálás normál és száraz hajra

Próbáld ki a Hair Food termékcsalád legújabb tagjait és gondoskodj a hajad gazdag táplálásáról és regenerálásáról. A természetes aloe vera kivonattal és különféle növényi olajok keverékével gazdagított hajápoló maszk új életet lehel a hajadba, helyreállítja a hajvégeket és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.

GARNIER Fructis


GARNIER Fructis Banana Hair Food

Mélyreható táplálás száraz hajra

A tápláló banános hajmaszk helyreállítja a száraz hajat és lenyűgöz finom illatával, amelyet a banán, citrus, ízletes ananász és csábító vanília egyvelege alkot.


Még nagyobb hidratálás a sima és fényes haj érdekében

A csillogó és még inkább hidratált haj érdekében a hajmaszk összetételét makadámiaolajjal dúsították. Garantáltan levesz a lábadról a virágos és gyümölcsös jegyekkel tarkított magával ragadó diófélék illatával.

GARNIER Fructis Banana Hair Food


GARNIER Fructis Banana Hair Food

Ragyogóan fényes festett haj

A goji kivonat életet lehel a festett hajba, páratlan ragyogást és vitalitást eredményez. A hajmaszk lágy állagát a virágok és a goji érzéki illata teszi tökéletessé.


A sérült haj gyengéd regenerálása

A revitalizáló és regeneráló hatásáról ismert papaya kivonat puha, rugalmas és csillogóan fényes hajat biztosít. Megbirkózik a töredezett hajvégekkel, a bazsarózsa és a lótusz kombinációjának köszönhetően pedig szinte senki nem tud ellenállni az illatának.

GARNIER Fructis Banana Hair Food


GARNIER Fructis Banana Hair Food

A Garnier Fructis hajmaszkok előnyei

  • 98%-ban természetes összetevőkből
  • 95% -ban biológiailag lebomló összetétel
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy mesterséges színezékeket
  • Alkalmas vegánok számára is
GARNIER Fructis Banana Hair Food


Összetétel:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract / papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil / soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil / coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, parfum / fragrance, f.i.l. c212871/1.


Kód:  VLS854
Termékszám:  3600542137492
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20