Oldal frissítése

GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás

Garnier Oil Repair

Garnier Fructis Oil Repair

Sérült, töredezett, száraz lett a hajad és nem tudsz vele mit kezdeni? Próbáld ki a Garnier Fructis Oil Repair hajpakolást és lépj a szép hajkoronához vezető útra! Mi lenne a pakolás titka? A 3 féle különleges tápláló olaj, amely megvédi és helyreállítja a haj természetes szépségét! Ints búcsút a fakó, élettelen, könnyen eltöredező hajnak, és büszkélkedj ragyogó hajaddal az év minden napján!
Ez a csodálatos hajpakolás 3 féle különleges tápláló növényi olajból áll, a shea, az oliva és az avokádó különleges keveréke, amelyek még a legélettelenebb hajnak is gyors segítséget képesek nyújtani. Behatolnak a hajhagymába és a hajszálba, ott pedig a sérült területeket rugalmasan kitöltik. 

Nem csak a jótékony hatásait élvezhetjük, hanem a finom illatát is. Könnyen alkalmazható, hála a krémes és könnyű állagának, emellett gyorsan felszívódik. Kiemelkedő hatást érhetünk el vele rövid idő alatt. Vigyük fel a pakolást enyhén nedves hajra, majd langyos vízzel finoman öblítsük ki azt.

A GARNIER Fructis Oil Repair hajpakolás legfontosabb jellemzői

  • Sérült, töredezett hajra fejlesztve
  • Intenzíven táplálja és erősíti a hajszerkezetet
  • 3 féle természetes olaj alkotja 
  • Helyreállítja a haj fényét, selymességét, puhaságát, vitalitását
  • Egyszerű alkalmazás, köszönhetően a krémes állagának
  • Kiszerelése: 300 ml

Összetevői:
Víz, cetearil-alkohol, Behentrimonium klorid, PEG-180, cetil-észterek, niacinamid, Saccharum officinarum kivonata / cukornád kivonat, cellulóz, Olea europaea olaj / olíva gyümölcs olaj, tridecet-6, diglükonátot, limonén, Camellia sinensis kivonat, linalool, benzil-szalicilát, benzil-alkohol, polidimetilsziloxán, izopropil-alkohol, Pyrus malus kivonat / alma gyümölcs kivonat, piridoxin-HCI, Persea gratissima olaj / avokádó olaj, metil-parabent, Butyrospermum parkii vaj / shea vaj, Citromsav, Butylphenyl Methylpropional, cetrimónium-klorid, Citronellaolaj, Citrus medica limonum héj kivonat / citromhéj kivonat, hexil- CINNAMAL, Parfum / Fragrance

 
Kód:  VLS151
Termékszám:  3600541991170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15