Oldal frissítése

GARNIER Botanic Therapy Ricinus oil 200 ml

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

GARNIER Botanic Therapy Ricinus oil 200 ml


A legjobb természetes alapanyagok éveken át tartó keresése után a Garnier elindította a hajápolási termékei új sorozatát - a Botanic Therapyt. A termékcsaládot a botanika ihlette, az egyik legrégebbi természettudomány, amely különféle növényfajokkal foglalkozik.

A termékcsalád minden tagja speciálisan kiválasztott aktív összetevőket, tápláló olajokat, valamint növényi, virág- és gyümölcskivonatokat tartalmaz, amelyeket jótékony tulajdonságaikat megőrizve dolgoztak fel. Az ő elegyükből született meg a Botanic Therapy sorozat 7 egyedi receptje.


Ricinusolaj és mandula a gyenge, hullásra hajlamos hajra

A ricinusolaj erősítő hatásairól ismert. A hajszálakba, behatolva belülről erősíti azokat. A mandulát annak tápláló hatása miatt választották. Használatával a haj vastagabb, sűrűbb tapintású, és napról napra egészségesebb lesz.


Méz és propolisz az erősen sérült hajra

A méz tápanyagokban és vitaminokban gazdag, rugalmasságot és lágyságot biztosít a hajnak. A propolisz védőgátat teremt a haj számára, a gyökerektől a végekig védelmezi a hajszálakat. A haj táplált, védett és láthatóan szebb lesz.


Olívaolaj a száraz és sérült hajra

Az olívaolaj intenzíven táplálja és lágyítja a hajszálakat, valamint regenerálja a hajat a gyökerektől a végekig. A haj táplált, puha és lágy tapintású lesz a segítségével.


Áfonya és argánolaj a festett és világosított hajra

A áfonya nagyon gazdag C-vitaminban, az extraktum védi a hajat, biztosítja szépségét és ragyogó színét. Az argánolaj nagyon gazdag esszenciális zsírsavakban és E-vitaminban. Táplálja és regenerálja a hajat. A haj ragyogóvá, puhává és egészségessé válik.


Argánolaj és kaméliakivonat normál és száraz hajra

Az argánolaj nagyon gazdag esszenciális zsírsavakban és E-vitaminban. Táplálja és regenerálja a hajat. A kaméliakivonat egy ritka, gyorsan felszívódó, védő tulajdonságokkal rendelkező olaj. A haj ragyogását és rugalmasságát biztosítja. Használatával a haj táplált, fényes és lágy tapintású lesz.


Zöld tea és eukaliptusz a gyorsan zsírosodó hajra

A zöld tea erősíti és felfrissíti a hajat. Az eukaliptusz regeneráló hatású. A citrusféléknek és az aromás olajnak frissítő hatása van. Az eredmény azonnal friss, életteli, gyönyörű haj.


Kókusztej és makadámiaolaj a száraz és durva hajra

A Botanic Therapy Coco & Macadamia kókusztejjel és makadámiaolajjal dúsított, hogy száraz és durva haj számára intenzív táplálást és ragyogó fényt biztosítson.


Összetétel:
Aqua / víz, cetearil-alkohol, Cocos Nucifera olaj / kókuszdió-olaj, cetil-észterek, cetil-alkohol, amodimetikon, Behentrimonium Methosulfate, Ci 19140 / Yellow 5, Ci 14700 / Red 4, Ricinus Communis olaj / ricinusmagolaj, fenoxietoetanol, sztearil-alkohol, Acer Saccharum kivonat / Cukor-juhar kivonat, Trideceth-6, Klórhexidin-diglukonát, Limonén, Pentaeritritil-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrokinnamát, Benzil-szalicilát, Linalool, Benzil-alkohol, Miriszttil-alkohol, Karamell, Cetrimonium-klorid, Prunus Amygdalus Dulcis olaj / édes mandulaolaj, kumarin, hexil-fahéj, parfum / illat.

Kód:  VLS782
Termékszám:  3600542114363
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15