Oldal frissítése

GARNIER Botanic Therapy Olive 300 ml

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 740 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 680 Ft/db

GARNIER Botanic Therapy Olive 300 ml



A legjobb természetes összetevőkért folytatott, sok éves kutatás után a Garnier bemutatja új hajápoló termékvonalát - a Botanic Therapyt. A kollekciót a botanika ihlette, az egyik legrégibb természettudomány, amely a különféle növényfajokkal foglalkozik.

A kollekcióba tartozó termékek speciálisan válogatott aktív természetes összetevőket, tápláló olajakat és növényi, virág-, valamint gyümölcskivonatokat tartalmaznak, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy megtartsák jótékony hatásukat. Ennek köszönhetően 7 egyedülálló recept jött létre A Botanic Therapy kollekcióján belül.


Ricinusolaj és mandula gyenge, hullásra hajlamos hajra

A ricinusolaj erősítő hatásáról ismert. Behatol a hajszálakba és belülről erősíti azokat. A mandula a haj táplálásáért felel. Hajad napról napra vastagabb, sűrűbb tapintásúvá és egészségesebb megjelenésűvé válik.


Méz és propolisz nagyon sérült hajra

A méz tápanyagokban és vitaminokban gazdag, továbbá rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz a hajnak. A propolisz védi a hajat, a hajtövektől egészen a hajvégekig. A haj táplálttá, védetté és láthatóan gyönyörűvé válik.


Olívaolaj száraz és sérült hajra

Az olívaolaj intenzíven táplálja a hajszálakat, regenerálja a hajat a gyökerektől a hajvégekig, és lágyítja őket. A haj táplálttá, puhábbá és lágy tapintásúvá válik.


Áfonya és argánolaj festett és világosabb hajra

Az áfonya rendkívül gazdag C vitaminban, a belőle nyert kivonat pedig védi a hajat, miközben gyönyörűvé és ragyogó színűvé varázsolja. Az argánolaj a zsírsavak és az E vitamin segítségével táplálja és regenerálja a hajat. A haj ragyogóvá, puhává és egészségessé válik.


Argánolaj és kamélia kivonat normál és száraz hajra

Az argánolaj a zsírsavak és az E vitamin segítségével táplálja és regenerálja a hajat. A kamélia kivonat egy ritka, gyorsan beszívódó olaj védelmező tulajdonságokkal, amely fényt és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. A haj táplálttá, fényessé és puha tapintásúvá válik.


Zöld tea és eukaliptusz gyorsan zsírosodó hajhoz

A zöld tea erősíti és felfrissíti a hajat. Az eukaliptusz regeneráló hatással bír. A citrus és az aromás olaj szintén frissítő hatással bír. A haj felfrissül, és azonnal élettel telivé és gyönyörűvé válik.


Kókusztej és makadámia olaj  száraz és durva hajra

A Botanic Therapy Kókusz és Makadámia olaj termékeket kókusztejjel és makadámia olajjal gazdagították, amely intenzíven táplálja és ragyogóan fényessé varázsolja a száraz és durva hajat.


Összetevők:
Aqua/water, Behentrimonium chloride, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Glycerin, Candelilla cera/candelilla wax, Amodimethicone, Cetyl esters, Isopropyl alcohol, Parfum/fragrance, Olea europaea oil/olive fruit oil, Trideceth-6, Carthamus tinctorius seed oil/safflower seed oil, Phenoxyethanol, Chlorhexidine digluconate, Cetrimonium chloride, CI19140/yellow 5, Caramel, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate



Kód:  VLS781
Termékszám:  3600541696587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15