Oldal frissítése

GARNIER Ambre Solaire SPF 30 Napozó spray 300 ml

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Ambre Solaire SPF 30 Napozó spray 300 ml

A GARNIER Ambre Solaire SPF 30 fényvédő spray megbízhatóan óvja a test és az arc bőrt a napfénytől. A hidratáló komponens tartalma miatt gyengéden védi a bőr rugalmasságát, és megóvja a kiszáradástól. A 30-as védőfaktornak köszönhetően világos bőrre is alkalmas, de csak már előzetes barnulás után. A terméket dermatológiailag tesztelték, és innovatív összetételű a szabadalmaztatott Mexoryl SX szűrőrendszerrel rendelkezik. Azonnali védelmet nyújt a napégés (anti-UVB) és a hosszú távú bőrkárosodások (anti-UVA) ellen. Könnyen alkalmazható a praktikus pumpának köszönhetően.

A GARNIER Ambre Solaire SPF 30 fényvédő jellemzői

  • vízálló napvédő spray
  • magas, 30 faktoros UVA/UVB sugárzás elleni védelem
  • a fényvédő  hidratáló komponenst is tartalmaz
  • dermatológiailag tesztelt

Használat:
A fényvdő spray-t napozás előtt kell a testre felvinni.  A védelem megtartása érdekében a terméket ismételten, megfelelő mennyiségben kell felhordani, különösen verejtékezéskor, fürdéskor vagy törülközés után.

Összetétel:
Víz / víz, Alkohol-denat, Oterilén, Homosalat, Etil-hexil-szalicilát, Glicerin, Butil-metoxidibenzoil-metán, Sztirol / akrilát-kopolimer, diizopropil-szebacát, etil-hexil-triazon, poli-C10-30-alkil-akrilát, akrilát-kopolimer, benzil-alkohol, Benzil-alkohol, Butyrospermum Parkii vaj / sheavaj, kaprilil-glikol, cetil-alkohol, citromsav, dinátrium-EDTA, dinátrium-etilén-dikokamid PEG-15 diszulfát, Eugenol, Gliceril-sztearát, Gliceril-sztearát-citrát, Linalool, mirisztil-alkohol, PEG-8-laurát, fenoxietoetanol, kálium-szorbát, sztearil-alkohol, Tereftalilidén-dikamorf szulfonsav, Thermus thermophillus fermentum, tokoferol, trietanol-amin, parfüm / illat.

Kiszerelés:
300 ml

Összetétel

885874 03 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / WATER, GLICERIN, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL SALICYLATE, ISOPROPYL PALMITATE, DIIZOPROPIL-ADIPÁT, ETIL-HEXIL-TRIAZON, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BISZ-ETILHEXILOXI-OXI-FENOL-METOXI-FENILTRIAZIN, PROPANEDIOL, DICAPRYLYLETHER, C12-22-ALKIL AKRILÁT/HIDROXIETIL AKRILÁT KOPOLIMER, TRIETHANOLAMINE, FENIL-BENZIMID-ZOLESZULFONSAV, TOKOFEROL, HIDROXI-ACETOFENON, NÁTRIUM-POLIAKRILÁT, EUGENOL, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, KAPRILIL-GLIKOL, ACRYLATES COPOLYMER, TEREFTALILIDÉN-DIKAMFORSZULFONSAV, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ, CITRIC ACID, PARFÜM / ILLAT (F. I. L Z293675/2).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Fényvédő

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  OPA030
Termékszám:  3600540670212
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15