Oldal frissítése

Garmin virB XE

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Garmin virB XE

Kültéri kamera hatékony képstabilizátor rögzíti a kiváló minőségű és éles képeket nagy felbontásban. 12 megapixeles lencse tud felvenni 1440p felbontás, 30 képkocka másodpercenként. Kamerák virB Garmin nagy ellenállás, könnyű, kompakt és felszerelt praktikus. Egy jobb modell Garmin virB XE célja a felhasználók számára, és lehetőséget nyújt a gyakoribb lövöldözés, giroszkópos stabilizálás és a fejlett videó beállításokat.

legfontosabb jellemzői

  • Kvaltitní nagy felbontású video
  • Hatékony képstabilizátor
  • tartós kosntrukce
  • További információ, hogy lehet közvetlenül illeszthetjük videó
  • Összekapcsolása egy okos telefon vagy tabletta

Minden fontos információ egy helyen

MotionMetrix intelligens technológia képes egy videotéka információt mozgási sebessége, túlterhelés, magasság, pulzus és sok más változó. Ez az információ lehet beépíteni közvetlenül a videó. Az utolsó videó jobban leírni az élményt. A felvétel az információ rendkívül érzékeny GPS és a gyorsulásmérő, amely képes kapcsolódni külső ANT + érzékelők.

kiterjedt kapcsolat

Cserélhető elemek fogja a kamerát akció legfeljebb 2 óra (a felvétel 1080p / 30 fps). Hála a beépített Bluetooth interfész könnyen csatlakoztathatja Bluetooth fülhallgatók mikrofonnal jobb hangfelvételt. Wireless WiFi viszont lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a smartphone vagy tabletta (Android és iOS). Ezt fel lehet használni, mint egy távirányító beállítására video vagy élő streaming video lejátszás és kényelmes a tágas kijelzőn. Parkolni az Ön virB Garmin és a Garmin Mobile App virB szerkesztése az egyszerű szerkesztés, feltölteni és megosztani a lövések.

nagy ellenállás

Tartós építés, hogy megbirkózzon a sokkok és a víz, amelybe lehet használni a mélységben akár 50 méter szükségessége nélkül további ház. VirB kamerák megszilárdítása szilárd struktúra áll csavaros kapcsolatok, amelyek hangsúlyozzák a nagy szilárdság és a rezgést.

HD videó

Kötelező információ jelenik meg az 1 "kontrasztos kijelző. A videó tárolható felbontása 1440p 30 fps 1080p 60 fps vagy 240 fps vagy üzemmód Slowmotion.Van egy külön gomb a fényképezéshez. Akkor egyetlen képet, vagy állítsa szekvenciális letapogatási (akár 30 kép a sorban). A kamera el van látva egy slot micro SD kártya maximális kapacitása 128 gigabájt

Kód:  PP990
Termékszám:  010-01363-10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15